Kuzum kuzun ne zaman geliyordu? Tatlianneden de ses yok!! Nasil gidiyor son aşamalar??
26 eylül sabahı sezeryan olcam canım. 7.45 de hastanede ol ilk seni alcam dedi doktorum. 8 gün kaldi bekliyoruz. Annem 5 ekimde izmire dönecek bebek daha çok küçük ve benim ameliyat iyilesmemis olacak ona canım sıkılıyor benim de. Sağlıkla doğar inşallah

Hayy!! Allah bari lohusaligin bitene kadar dursaydi!! Ama iste ne diyeceksin!
İnsAllah kuzum saglikla gelsin Aslimiz

Hayy!! Allah bari lohusaligin bitene kadar dursaydi!! Ama iste ne diyeceksin!
İnsAllah kuzum saglikla gelsin Aslimiz
Kız kardeşimin okulu var canım zaten okula geç başlayacak benim yüzümden 8 ekimde baslayacak. Annem biraz daha kalsa daha da geç olur diye gidecekler mecburen

Doktor bana ilk 17.sinden sonra 20 eylül gibi alırız diyince bizde ona göre bilet aldık canım ama şimdi 26 eylül dedi biraz daha erken alalım dedim ama almıyor doktor
37 den sonra alindigi icin doktorun daha iyi bilir tabii..
Üzüldüm simdi bakk!! Annenin fazla kalamayacagina ...

37 den sonra alindigi icin doktorun daha iyi bilir tabii..
Üzüldüm simdi bakk!! Annenin fazla kalamayacagina ...
39 dolmadan almam diyor. Bende alın 37 bitti artık risk kalmadı dedim ama yok dedi eşim de doktorla neyin pazarlığını yapiyosun diye bana kızınca tamm dedim. Sanki derdim çocuk hemen doğsun diye. Anlamıyorlar beni. Kabul ettim artık hayırlısı bakalım inşaallah sağ salim doğar da gerisi gelir bi şekilde Allah yardım eder

Üzülme kuzum ya!! Size birsey olmasinda Allah büyüktür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…