- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #28.361
Can içim gunaydinGünaydın canımmm sen de iyi ki varsın
Kuzum kuzun ne zaman geliyordu? Tatlianneden de ses yok!! Nasil gidiyor son aşamalar??Günaydın canımmm sen de iyi ki varsın
26 eylül sabahı sezeryan olcam canım. 7.45 de hastanede ol ilk seni alcam dedi doktorum. 8 gün kaldi bekliyoruz. Annem 5 ekimde izmire dönecek bebek daha çok küçük ve benim ameliyat iyilesmemis olacak ona canım sıkılıyor benim de. Sağlıkla doğar inşallahKuzum kuzun ne zaman geliyordu? Tatlianneden de ses yok!! Nasil gidiyor son aşamalar??
Hayy!! Allah bari lohusaligin bitene kadar dursaydi!! Ama iste ne diyeceksin!26 eylül sabahı sezeryan olcam canım. 7.45 de hastanede ol ilk seni alcam dedi doktorum. 8 gün kaldi bekliyoruz. Annem 5 ekimde izmire dönecek bebek daha çok küçük ve benim ameliyat iyilesmemis olacak ona canım sıkılıyor benim de. Sağlıkla doğar inşallah
Kız kardeşimin okulu var canım zaten okula geç başlayacak benim yüzümden 8 ekimde baslayacak. Annem biraz daha kalsa daha da geç olur diye gidecekler mecburenHayy!! Allah bari lohusaligin bitene kadar dursaydi!! Ama iste ne diyeceksin!
İnsAllah kuzum saglikla gelsin Aslimiz
Doktor bana ilk 17.sinden sonra 20 eylül gibi alırız diyince bizde ona göre bilet aldık canım ama şimdi 26 eylül dedi biraz daha erken alalım dedim ama almıyor doktorAcaba erken mi geldi??Tarih belli olunca gelirdi!gulse14
37 den sonra alindigi icin doktorun daha iyi bilir tabii..Doktor bana ilk 17.sinden sonra 20 eylül gibi alırız diyince bizde ona göre bilet aldık canım ama şimdi 26 eylül dedi biraz daha erken alalım dedim ama almıyor doktor
Anladim canim.. neyse yine yaninda olucak kuzum ya!!Kız kardeşimin okulu var canım zaten okula geç başlayacak benim yüzümden 8 ekimde baslayacak. Annem biraz daha kalsa daha da geç olur diye gidecekler mecburen
39 dolmadan almam diyor. Bende alın 37 bitti artık risk kalmadı dedim ama yok dedi eşim de doktorla neyin pazarlığını yapiyosun diye bana kızınca tamm dedim. Sanki derdim çocuk hemen doğsun diye. Anlamıyorlar beni. Kabul ettim artık hayırlısı bakalım inşaallah sağ salim doğar da gerisi gelir bi şekilde Allah yardım eder37 den sonra alindigi icin doktorun daha iyi bilir tabii..
Üzüldüm simdi bakk!!Annenin fazla kalamayacagina ...
Ben iyi ki yokum o zamanGünaydın iyi ki varlarımm ;EternaaLLove ByNkoaLa T Tatlianne20 @Nnuurrr @Zeytintanem @Oeksuez gulse14 @Aveline melankolimm @Kmsl Hnd @Eses07 @Temmuz07
Üzülme kuzum ya!! Size birsey olmasinda Allah büyüktür...39 dolmadan almam diyor. Bende alın 37 bitti artık risk kalmadı dedim ama yok dedi eşim de doktorla neyin pazarlığını yapiyosun diye bana kızınca tamm dedim. Sanki derdim çocuk hemen doğsun diye. Anlamıyorlar beni. Kabul ettim artık hayırlısı bakalım inşaallah sağ salim doğar da gerisi gelir bi şekilde Allah yardım eder
Sağol canım inşallahÜzülme kuzum ya!! Size birsey olmasinda Allah büyüktür...
Yaaaaa!! Neden öyle diyorsunnnn!!Ben iyi ki yokum o zaman
Yaaaaa!! Neden öyle diyorsunnnn!!
Sen yerin ayri sende iyi ki varsin canim benim
Tatli sohbetinden mahrum birakma bizi
Gunaydin canımmmmmmmmGünaydın iyi ki varlarımm ;EternaaLLove ByNkoaLa T Tatlianne20 @Nnuurrr @Zeytintanem @Oeksuez gulse14 @Aveline melankolimm @Kmsl Hnd @Eses07 @Temmuz07
Gunaydinnnn tatlimmmmGünaydın iyi ki varlarımm ;EternaaLLove ByNkoaLa T Tatlianne20 @Nnuurrr @Zeytintanem @Oeksuez gulse14 @Aveline melankolimm @Kmsl Hnd @Eses07 @Temmuz07
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?