- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #28.701
Saol canim kosturnaca.pazara gidip geldim.onkati yerkestirdim.barbunya almistim kusa hazirlik onlari ayikli adim derken bu saat oldu.sen napiyorsun
Daha kk ya girerken bi enerji hissetmiştim bal kuzum gelmişşş hemde eski enerjisiyle maşallah çok şükür :) :)Kuzularimmmmm ben geldimevinizin neşesi geldiii
Hahhahaha kuzum benimDaha kk ya girerken bi enerji hissetmiştim bal kuzum gelmişşş hemde eski enerjisiyle maşallah çok şükür :) :)
Ay hadi hayirlisi olsun canim inssllah.Kolay gelsin canım ellerine sağlık. Bende çay demledim balkona geçicez annemle :)
Bu arada sanırım nevşehire gidiyoruz.tahmin ettiginiz ya da istediginiz yerkerden birimi peki?
kızlar :) :)
Kuzularimmmmm ben geldimevinizin neşesi geldiii
YeriiiimmmmHosgeldinnnn kuzucummmmmm.senlendi buralar
Kızlar nabersinizzzzzz
Niye yoruldun ki....valla bende kızdan dolayı gece uyumamıştım gündüz o uyurken bende yattım hep şimdi tv keyfi yapıyorumY
Yorgunum cok ben canim.bugun baya yorulmusumsen nasilsin bakalim
Minigim büyüdü mu kız op yerime ayaklarını kokulu kokuluKızlar nabersinizzzzzz
Birazcık büyüdü teyzesi öperim sen neler yapıyorsunMinigim büyüdü mu kız op yerime ayaklarını kokulu kokulu
Niye yoruldun ki....valla bende kızdan dolayı gece uyumamıştım gündüz o uyurken bende yattım hep şimdi tv keyfi yapıyorum
İnşallah güzel yorgunluklardır bunlarOyyy sen de yorgunsun tabi.vallahi kosturmaca gecti bugun ondan yoruldum
Selam canımmmmm :))Merhaba bayanlar
Vay usaummm sen mi geldinSelam canımmmmm :))
Heeeeeeeyyyy tabeyyyyii ben geeldum:) döne döne geldim en çok ben gelldiiiimmmmVay usaummm sen mi geldin
Hoşgeldin horoncuHeeeeeeeyyyy tabeyyyyii ben geeldum:) döne döne geldim en çok ben gelldiiiimmmm
İyi valla kuzu napim aynı bende herseyBirazcık büyüdü teyzesi öperim sen neler yapıyorsun
Saolll denizlilililililiiiHoşgeldin horoncu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?