- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #28.801
Evetttİyilik.
Yerine geldim o zaman :)
Sen bal gibi orneksin ne var halinde bebeği için çabalayan kadınsın !! Kızdırma beeniiDua canım sadece
Devamı yok
Arkadaşa kötü örneğim
Sen bal gibi orneksin ne var halinde bebeği için çabalayan kadınsın !! Kızdırma beenii
Allah Allah zormuş kızlar anlıyorum. Allah büyüktür en hayırlısı olsun hakkımızdaSen daha yeni başladın
Biz yıllar devirdik
Amacım içini karartmak değil
3 tüp bebek
3 düşük
Sebepsiz
Yeni bıraktım işte
Öyle kuzu kötü hikaye
Allah Allah zormuş kızlar anlıyorum. Allah büyüktür en hayırlısı olsun hakkımızda
geliyo sopa
İstanbul, 27 yaşındayım :)Evettt
Nerden kaç yaşındasın :)
Öpimİmmmah
İstanbul, 27 yaşındayım :)
Hepimize nasip olsun inşallah kızlar. Herşeyin hayırlısı ama yine de pes etmeden devam edin. Sonuçta yaşlarınız benden küçükkİnşallah bizler gibi olmadan kavuşursun bebeğine
Çok zor bu durum
Rabbim kimseye yaşatmasın
Canım bizde ki sebepsiz interfelite düşün bana kromozom testine kadar bakıldı rabbim bilir illa gelicekler pes etmek yokAllah Allah zormuş kızlar anlıyorum. Allah büyüktür en hayırlısı olsun hakkımızda
Evliyim 2.5 yıldır. Benimki de 29 yaşında. Şu an nerdesin ki? :)Yaşıtız diyorsun
evli bekar ?
Özledim istanbulu
Burnumda kokuyor
Yeriiiim ki ama bu sevip bir döverim bak popisine vurarim :)Çak iki dene akıllaniyim:)
Evliyim 2.5 yıldır. Benimki de 29 yaşında. Şu an nerdesin ki? :)
Kız istanbulun neresini özledin. Boş kalabalığını mı, tekinsiz insanlarını mı, leş gibi ter kokan adım atmaya yer olmayan ama şöförün buna asla inanmadığı otobüslerini miiiiiiYaşıtız diyorsun
evli bekar ?
Özledim istanbulu
Burnumda kokuyor
Yeriiiim ki ama bu sevip bir döverim bak popisine vurarim :)
Antalya iyidir ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?