- Konu Sahibi Tatlianne20
- #29.161
5 tane türk kahvesi saolsun![]()
Off ne ettin kiz.ben o jadar icsem midemden geberirim herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bu nasıl şiir oldu böyle posta gazetesi şiirine döndüğHorlamayı özledim
İnsanlar gibi 11 de uyumayı
Offf
Kız bu nasıl şiir oldu böyle posta gazetesi şiirine döndüğ![]()
Yok kız ne sıkması şiirlerinle renk kattın :)
Pes etmek yok amin canım ben yavaştan kacim kocam yalnız kaldıSiz tüp bebek deniyorsunuz değil mi? Allah nasip eder inşallah her şey gönlünüze göre olur kızlar :)) Pes etmeyin.
Siz tüp bebek deniyorsunuz değil mi? Allah nasip eder inşallah her şey gönlünüze göre olur kızlar :)) Pes etmeyin.
Sende mi canım?Evet amin insallah kavusuruz bebislerimize
Ben bayilirimmm en sevdiğim şey çayı hiç sevmem ama arada ki soğuk kahveleri saymiyorumOff ne ettin kiz.ben o jadar icsem midemden geberirim herhalde
Git git yanına görüşürüz iyi geceler canım :) Benimki oturur sabaha kadar. Umrumda dğeil ayıcıklı pijamalarımla uyuyacağım şimdi napıyorsa yapsınPes etmek yok amin canım ben yavaştan kacim kocam yalnız kaldı
S
Sende mi canım?
Siz tüp bebek deniyorsunuz değil mi? Allah nasip eder inşallah her şey gönlünüze göre olur kızlar :)) Pes etmeyin.
Bu kerede bana yaz bir şiir be kadın git nuruna yazNurum nur yüzlüm
Nur dağının gülü
Mor sümbülüm
☺
Ben de yatayim kizlar yarin gorusuruz.iyi geceler hepinize
Inşallahhh öyle yapıcam balımm.Oy kuzum benim hiç biseyi takma artık kafana
Bu kerede bana yaz bir şiir be kadın git nuruna yaz![]()
Kız ben sana demiyo muyum adamı başı boş bırakma diyeeeGit git yanına görüşürüz iyi geceler canım :) Benimki oturur sabaha kadar. Umrumda dğeil ayıcıklı pijamalarımla uyuyacağım şimdi napıyorsa yapsın![]()