- Konu Sahibi Tatlianne20
- #29.481
Rolumu çalma kuzu blöf yaptımKız şarkı söyledim yaaa ağız tadıyla trio yaptrmiyon![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rolumu çalma kuzu blöf yaptımKız şarkı söyledim yaaa ağız tadıyla trio yaptrmiyon![]()
Hep bi tehdit huhRolumu çalma kuzu blöf yaptım![]()
Ama mamisin yaptı bu kerelikHep bi tehdit huh![]()
Tamam hadi bu seferlik saapmiyormAma mamisin yaptı bu kerelik![]()
Saaaapma kız banadami saaapcanTamam hadi bu seferlik saapmiyorm![]()
AhahshaaSaaaapma kız banadami saaapcan![]()
Kuzu oeksuez hiç yok yaTamam hadi bu seferlik saapmiyorm![]()
Valla yaaa bi o bi de tatlianne kayiplarda çok merak ediyorum ikisini deKuzu oeksuez hiç yok yakayıp oldu
Valla bende merak ediyorum minigim tatlı anne inşallah hayırlı bir sekilde almıştır kuzusunuValla yaaa bi o bi de tatlianne kayiplarda çok merak ediyorum ikisini de
Kalbimmm kallbiiimAhahshaakizmayayim dedm yani
![]()
İns bi terslik yoktur kuzu yaaa çok uzun olduValla bende merak ediyorum minigim tatlı anne inşallah hayırlı bir sekilde almıştır kuzusunu
Noldu kalbineeeeeKalbimmm kallbiiim![]()
Millet olduk öyle miSen milletin duvarına yazarken beni unuturken iyiydi dimi![]()
Seni kastetmedi kuzummmmMillet olduk öyle mi
Öyle olsunnnn
Bende çok merak ediyorum kuzum inşallah ya yağmur tatildeydi rahat 1 ay oldu yok tatlı anne doğum yapcakti yokİns bi terslik yoktur kuzu yaaa çok uzun oldu![]()
Valla neredeler acabaBende çok merak ediyorum kuzum inşallah ya yağmur tatildeydi rahat 1 ay oldu yok tatlı anne doğum yapcakti yok![]()
Tamam gidiyorlarda bari haber verseler çatladim yahuValla neredeler acaba![]()
Heıımm öyle mi tamam o zaman :))Seni kastetmedi kuzummmm