- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.641
Valla sevdiğim insanlar burda olduğundan hiç hissetmedim biraz daha gelsinler değme keyfimeAy bugün çok mu sıkıcı burası??
Selam
Hoşbulduk ama ben giustiziaSelamhoşgeldin :)
Sen naptın ya artık tanıyamiyorum kimseyiHoşbulduk ama ben giustizia
Ohhhh ne nerdesin nuruuum ozledimm !!!
EvetSen naptın ya artık tanıyamiyorum kimseyihem nick hem avatar gitmis
İyi yapmışsın canımEvet
Yeni bi başlangıç yapmak istedim
Ahahhaha bencedeGel biz de ikili konuşalım en iyisi
Geldim seroşummOhhhh ne nerdesin nuruuum ozledimm !!!
Ben Ziraat'ta şu an gişe memuruyum. Yani iş çok yormuyor ama insanlarla uğraşmak bazen elbet can sıkabiliyor. İngilizcem çok iyi değil. İngilizceyi iyi bir seviyeye çıkarsam ileride yükselmeyi düşünüyorum tabii ki.Ahahhaha bencedebende bankacılık yaptım bir ara bankalara yazılım satıyorduk İşbankası genel müdürlüğünde çalıştım ben de ama sevmedim pek. Senin nasıl gidiyo?
Bence de canım ama yorucu iş bankacılık. Kaç yıldır çalışıyosun?Ben Ziraat'ta şu an gişe memuruyum. Yani iş çok yormuyor ama insanlarla uğraşmak bazen elbet can sıkabiliyor. İngilizcem çok iyi değil. İngilizceyi iyi bir seviyeye çıkarsam ileride yükselmeyi düşünüyorum tabii ki.
Özellikle ay sonu banka hizmete kapanıyor ancak çıkmamız saat 7-8'i buluyor. Bir gelmişim ki benimki yemeğini yemiş koltukta uyumuş oluyor...Bence de canım ama yorucu iş bankacılık. Kaç yıldır çalışıyosun?
Aynen kuzum bende bakiyorum girdikçe gelmisler mi diye..
T Tatlianne20 nin heycanini düşünemiyorum kuzu doğal olarak unuttu biziAynen kuzum bende bakiyorum girdikçe gelmisler mi diye..
Ama T Tatlianne20 firsat bulsaydi gelirdi demek ki pek firsat bulamiyor diye düsünüyorumm..
Oeksuez arkadasimiz da inşAllah gelir diye umuyorumm..
Aynen canim inşAllah cok iyidirler ikisideT Tatlianne20 nin heycanini düşünemiyorum kuzu doğal olarak unuttu bizi
As hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?