• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:) Ayy çok güzel maşallah :) nasıl gidiyo peki evlilik :) alışamadığın şeyler var mı :)
Teşekkürler canım çok şükür iyi gidiyor şimdilik tabiki insan baba evini evdekileri özlüyor ne kadar artık burası benim evimse o kadar çabuk adapte olamıyor insan biran önce misafirliğe gelmişte gitcek gibi hissediyorum bazen

Ay kuzum ya çok yorgunum belim çok ağrıyo dünün yorgunluğu hala :) bi de yalnız olunca :) her şeye ben koşturuyorum sağ olsun görümcem söyleyince yaptı :)

Kadınlar bulaşığı yıkadı sağ olsunlar :)
Ah kelebegm kiyamam ben sana ya :(
Masaj yapayım gel :)
Ordalar mi daha KV görümce (:

Teşekkürler canım çok şükür iyi gidiyor şimdilik tabiki insan baba evini evdekileri özlüyor ne kadar artık burası benim evimse o kadar çabuk adapte olamıyor insan biran önce misafirliğe gelmişte gitcek gibi hissediyorum bazen
Huzur versin Allahım canım alışırsın inşallah :)

Ahahah kuzum valla ne çocuk bakacak ne de yapacak halim kalmadı :KK70: :KK70:
Olmaz bebek koala isterizzzz isterizzz isteriz :KK70::emir_bebek: Ayy Allah isteyen herkese nasip etsin ya. Bebek haberi alınca saçma bir şekilde çok mutlu olurum :KK70:

Olmaz bebek koala isterizzzz isterizzz isteriz :KK70::emir_bebek: Ayy Allah isteyen herkese nasip etsin ya. Bebek haberi alınca saçma bir şekilde çok mutlu olurum :KK70:
Amin inşallah bende çok istiyorum bebek sahibi olmak isteyen birinin hamile olduğunu duymak insanı çokkkk mutlu ediyor

Back
X