- Konu Sahibi Tatlianne20
- #31.181
Şaka kız sinir ediyim dedim tipe bak hele nasıl çirkin olur ki senden bebisin olcak kurban olsun o enişte sana fistigimAaaa......![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka kız sinir ediyim dedim tipe bak hele nasıl çirkin olur ki senden bebisin olcak kurban olsun o enişte sana fistigimAaaa......![]()
KatılıyorummmmŞaka kız sinir ediyim dedim tipe bak hele nasıl çirkin olur ki senden bebisin olcak kurban olsun o enişte sana fistigim![]()
Bunları ona okutmam lazımŞaka kız sinir ediyim dedim tipe bak hele nasıl çirkin olur ki senden bebisin olcak kurban olsun o enişte sana fistigim![]()
Bence o da çok sevinirrr bu öyle bişey ki istemiyorsun ama olunca bayılıyorsunBenimkinin haberi yok ne dicek acaba, merak ediyorum.
Ahahahha kız doğunca da baban seni istemiyodu diye sal üstüneBen istiyordum zaten o pek sıcak bakmıyordu. Artık oldu :)) Ben çocuğuma bir güzel oda hazırlayayım da babası görsün![]()
Yak kuzucum yakBen istiyordum zaten o pek sıcak bakmıyordu. Artık oldu :)) Ben çocuğuma bir güzel oda hazırlayayım da babası görsünBabanın cebini yakalım biraz doğmamış çocuğumla
![]()
Bir de o sorsun hesapAhahahha kız doğunca da baban seni istemiyodu diye sal üstüne![]()
Kız cidden çalışıyor olmasaydın görüşürdük belki :))Bir de o sorsun hesap![]()
İyi yönde mi kötü yönde mi?Herkesin eşi çocuktan sonra evrim geçiriyor burada okuduklarıma göre. Bakalım bizimki ne olacak.
Aynen canım isterim ben. Olur da bir gün ortam olursa neden olmasın :) Bi kahveye vakit buluruz bence bir ara :)Kız cidden çalışıyor olmasaydın görüşürdük belki :))
Genelde kötü oluyor :))İyi yönde mi kötü yönde mi?
Bence de araban varsa gel ümraniye tarafına ben buralardayımm:))Aynen canım isterim ben. Olur da bir gün ortam olursa neden olmasın :) Bi kahveye vakit buluruz bence bir ara :)
Onunki de kapıda benimki de kapıda. Hangisini istiyorsan alıp geleyim bir ara valla :) İyi olur hem tanışırız.Bence de araban varsa gel ümraniye tarafına ben buralardayımm:))
Hadi yaa ben iyiiyide duydum kavgalı eşlerde çocuk olunca kavgalar azalıyor diyolar. Herkes bebişle ilgilendiği için :)Genelde kötü oluyor :))
Olur kuzum:) instgrm kullanıo musn takipleşelimOnunki de kapıda benimki de kapıda. Hangisini istiyorsan alıp geleyim bir ara valla :) İyi olur hem tanışırız.
Sırf çocuk için sana katlanıyorum diyen öküzler bile var ya...Hadi yaa ben iyiiyide duydum kavgalı eşlerde çocuk olunca kavgalar azalıyor diyolar. Herkes bebişle ilgilendiği için :)