• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim içimi yese de karışmak istemiyorum pek. Eşim gelince konuşacak. En son böyle kaldı. 2 boğa anlaşabilir mi acaba :p

Sonra bana ''sen bu evde yaşamıyorsun, bize karışma'' demesinden çekiniyorum. Kardeşimin tok lafları vardır.
Anladım canım düzelir umarım..
Boğa burçları kim ki onu anlamadım :))

Canım benim ilk kızımda da toktu gaz ama bunda çok fazla var..ben eczaneden damla aldım biagaia diye bi damla akşamları 5 damla veriyorum biraz rahatlatıyor basende kimyonlu su veriyorum..bende hergün 2 bardak anason demleyip içiyorum...ama fazlı çocuk çok zormuş yaaa inşallah dizinde hemen geçer ama 3 ay sürer diyorlar
Kolay gelsin kuzum, benim kizin fazla sürmemişti gaz olayi .. Bende erkek bebekleri cok gazlı olur diye duymuştumm..Allah yardimcin olsun ..
Efendim kuzum, ne yapayim kizi banyo yaptiracam birazdan ..
Kolay gelsin kuzum cok güzel yapmışsın...

Kolay gelsin kuzum, benim kizin fazla sürmemişti gaz olayi .. Bende erkek bebekleri cok gazlı olur diye duymuştumm..Allah yardimcin olsun ..

Efendim kuzum, ne yapayim kizi banyo yaptiracam birazdan ..

Kolay gelsin kuzum cok güzel yapmışsın...
Sağol canım 3 Aydan sonra geçer diyorlar inşallah öyle olur

Sen napiyosun canım çalışıyo musun evli misin? :)
Evliyim, 3 yıl olacak ocakta... Ben öğretmenim, eşim polis ama eğitimde. Şafak sayıyorum kavuşmak için. Ocak ayında gelecek, ocağa kadar ayrıyız. Pek konuşamıyoruzda çok ağır bir eğitimleri var telefon falan yasak. Baya bildiğin bunalım modundayım, burada kafa dağıtıyorum anca edindiğim dostlar sayesinde işte. Senin düğünün ne zaman Allah tamamına erdirsin inşallah :nazar: Çalışıyor musun ?

Back
X