• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok şükür simdilik guzel canim annem yanimda ya kolay oluyor o gidince biraz zor olacak gibi. Benim oğlan belli etmese de kiskaniyor :) sen nasilsin napiyosun. Okuyamiyorum burayi hic kimseden haberim yok :)
Çok şükür canm benim ayni koaturmaca valla değişen birşey yok okul hayatımız var o kdr bir tek ekşın :D

Akşama utc yi yine kaçırmam ins iki haftadır odevlerden izleyemedim sonradan izledim ://

Oğlanlar gidiyordu kız daha çok küçük :)) gelin kabak tatlısı taze fasulye Yazıcık da pilav var :)

Ben internetten izledim önceki iki bölümü. Bugünkini ilk defa televizyondan izleyeceğim. İnternetten izlerken reklamlar olmuyor ya daha güzel oluyorda internete düşmesini bekleyemeyeceğim heyecanlı yerdekalmıştı :eğlence:
Allah bağışlasın ne güzel 3 çocuk ama zordur tabi :KK200:

Ben internetten izledim önceki iki bölümü. Bugünkini ilk defa televizyondan izleyeceğim. İnternetten izlerken reklamlar olmuyor ya daha güzel oluyorda internete düşmesini bekleyemeyeceğim heyecanlı yerdekalmıştı :eğlence:
Allah bağışlasın ne güzel 3 çocuk ama zordur tabi :KK200:
Zor olmazmı :( ödevlerde coktan başlamak lazımdı :(

Herkese selamm ...
Pazardan geldim oğlanı okuldan aldım şimdi yemek telaşı,
9 a kadar bütün isimi bitirip çocukları uyutup çayı demlemiş olmam lazim:halay:
Dizimin yeni sezonu başlıyor.
ay çok heyecanlıyım :süslü:

Back
X