• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ohhh mis valla ...Öyle komşularım olsun başka.hicbise istemem.
Burda da insan karşı dairesinin kapısını çalmaya korkuyor be bitanem...insanlıkta ölüyor yavaş yavaş ...
Insanlığın kaldığı yerleri duymak.bilmek çok güzel. Kıymetini bil valla.
Gidemedim oyuzden kaoinda anahtarin olsun hep ole nasil biryer allah kalbime gore dusurdu beni teyzelerle emsalim annemgibiler gelen hep begenir bu cevreyi ben kucugum ama kafam uyusur buyujlerlen anlasirim hep sehorden bilirim.

Şuan Karabük'tesiniz.. Karabük nasıl bir yer insanları? Öğrencilere uygun bir yer mi ? ((Ben İstanbul'a yakın yerleri yazmak zorundayım erkek arkadaşıma yakın olmam için uzak olmamı istemiyor. Kendisi İstanbul'da okuyor.. ))

Gidemedim oyuzden kaoinda anahtarin olsun hep ole nasil biryer allah kalbime gore dusurdu beni teyzelerle emsalim annemgibiler gelen hep begenir bu cevreyi ben kucugum ama kafam uyusur buyujlerlen anlasirim hep sehorden bilirim.
Maşallah canım ..
O samimiyeti bulmak hissetmek çok önemli.
Bende 8 senedir adam akıllı bi komşu bulamadim. Komşularım var yok değil ama ayda yılda bir anca gidip geliriz.
Ben böyle.cok samimi olacağım yediğimiz ictigimiZ ayrı gitmeyen kafa yapılarımızın uyuştuğu bir.arkadas çok isterdim ama yok malesef. Hep derim ki 50 tane olana kadar 1 tane olsun temiz olsun ...

Ben üniversiteyi bıraktım ilk senemi okudum maliye bölümüydüm şimdi edebiyat için çalışıyorum. Öğretmen olmak istiyorum. Sevdiğim ve istediğim bir meslek.. :kahve::KK36:

İnşallah.. Bebiş için 6-7 sene sonra evleneceğim.. Güzel bir şey olmalı bebiş :KK36:

Vaay afferin kiz sana helal olsun gorusunu sevdim begendim once oku meslegini eline al tabii kii kendi ayaklarin uzerinde dur evlilik olur herturlu zamani geldiginde zaten afferimm kizz:KK60:

Vaay afferin kiz sana helal olsun gorusunu sevdim begendim once oku meslegini eline al tabii kii kendi ayaklarin uzerinde dur evlilik olur herturlu zamani geldiginde zaten :KK39:
6-7 sene sonra Evlensem bile bebiş için evlenirim koca nazını değil de bebiş nazını çekerim :KK48:

Back
X