- Konu Sahibi Tatlianne20
- #32.821
Iyi seyirler canım :)Xf
Minyonlara takıldık :)))
Valla canım çok salep istedi benim sen ne içsem dedin aklıma geldi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi seyirler canım :)Xf
Minyonlara takıldık :)))
Mısır patlattım yanına da mocca yaptım. Afiyet olsun sana daIyi seyirler canım :)
Valla canım çok salep istedi benim sen ne içsem dedin aklıma geldi :))
Yeni girdim kuzum, kardeşimin düğün hazırlıkları ile uğraşıyoruz.. iyisindir inşAllah Kuzum..
Sana da afiyet olsun canımMısır patlattım yanına da mocca yaptım. Afiyet olsun sana da
Teşekkür ederim.Sana da afiyet olsun canım
Kiz hergün squad yapiyorsun ya:)) Aa niye öyle dedin kuzum :)) yok hepsiyle baş edemem yavaş yavaş![]()
Bugün finalGönlüm ufak tefek cinayetlerde ama annem kadını açtı onu izliyorum :)
:) :) anaa kolay mı olur :) ay kuzum bir iki aydır salladım biraz ya. Başladım bir ay önce bu bir hafta yine yapmadım :))Kiz hergün squad yapiyorsun yagüclüsün kolay olur dogum ondan dedim
![]()
Bitti kuzum :)Bugün final![]()
:) :) anaa kolay mı olur :) ay kuzum bir iki aydır salladım biraz ya. Başladım bir ay önce bu bir hafta yine yapmadım :))
Bitti kuzum :)
Selam canımMutfağı topladım. Simdi bir seyler içmek istiyorum fakat ne içecegime karar vermedim. Kız uyusa da dizimin finalini izlesem :)) sizlerin dizi var mı?
Oh negizel kuzum hayırlı oksun mutlu huzurlu bende şükür kuzum iyiyim.Yeni girdim kuzum, kardeşimin düğün hazırlıkları ile uğraşıyoruz.. iyisindir inşAllah Kuzum..![]()
Nişanlanıp salmadım kuzum işte zaman fırsat falan :)Dügünün olucak kizzz devammmm :)) evlenip kendini salani duydumda nisanlanip salani ilk defaaaaaa
Evet cok igrenc bir son oldu![]()
resmen hayak kirikligi baka bildin mi?
Hahaha yerim seniNişanlanıp salmadım kuzum işte zaman fırsat falan :)
bakamadım canım
:)) Oyy balım benim. Senin kadar değil :))Hahaha yerim senisen öylede böylede gütelsin guzum
![]()
Günaydinnnn:)) Oyy balım benim. Senin kadar değil :))