- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #32.881
Amin kuzum, inşAllah normal doğum olur...Aminnnm cnmm insss duzgun insan olsunda yeterki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum, inşAllah normal doğum olur...Aminnnm cnmm insss duzgun insan olsunda yeterki..
Birtanem@Boncukhanim @gulse14 @Pembegomlek @efisn @Eses07 @Esseteacher @Glsmkck @immzaben @ilginc Kiz @Kartalice42Oeksuez @Nnuurrr
Senden Gelen @Mirac Aselim @Temmuz07 @Sumeyye-F @Smdm @Zeytintanem @Zeynepcikcik
Nerelerdesiniz Canlar bir ses verin özlendiniz![]()
İyiyim balım , sen nasılsın kızı uyutmaya çalışmaktayımBirtanemNasilsin
![]()
Tabikide teyzesi:)) iyi olsunlarda varsin yaramaz olsunlar benim saat kac oldu hic bana misin demiyorm. Beyefendi oyun oynamak istiyor her tarafimi cizdi. Cimbiz gibi tirnak var onda:)Çok sevindim kuzum, hadi bakalım hayırlı doğumlar olsun , sağlıkla gelsin paşamızbende iyiyim kuzumm kızımla oyun oynuyoruz öyle vakit geçiriyoruz...
Adini ne karar verdin? Belli mi...
Balım
Yerime öp annesi kokla; Bende iyiyim canım; benim cadıyla uğraşıyorum yaramazlığı üstünde yine
Sende canim seviliyorsun
Ooo iyi bakalım; çok sevindim canim sen hep neşeli mutlu ol , hep gül canim..
Spora başlaman iyi olmuş, kendini iyi hissedersin
İddia diyosun, sıkı çalış o halde başarılar..
Bende ne yapayım; kızımla uğraşıyorum yaramazlığı üstünde yine..
Hayirlisiyla saglikla sihgatle kucaguna al ismiyle buyusun indallah❤Sgl cnmm benm aminnnn .... Yaman olcak adi ins
Uyku yok desene paşamızda, ne oyunuymuş uyusunda büyüsünTabikide teyzesi:)) iyi olsunlarda varsin yaramaz olsunlar benim saat kac oldu hic bana misin demiyorm. Beyefendi oyun oynamak istiyor her tarafimi cizdi. Cimbiz gibi tirnak var onda:)
Yok malesef gunduz yatiyor gece yatmiyor malesef sersemlestim iyicene sabah uyanamiyorum. Zor kesiyoruz tirnaklarini ama parmsklari ince anasi gibi.:) gecen gun yazmami tuttu tuttugu gibi oyasinin ipi eline geldi hep soktu:))Uyku yok desene paşamızda, ne oyunuymuş uyusunda büyüsüntırnaklarını kestirmiyor desene :)))
![]()
Çok sağol canım sen de hep gül İnşaallah. Ne yapalım hayat bi şekilde devam etmeli. Akşamlar kafam dağılıyor biraz iyi oldu yorulunca da insan rahatlıyor gerçekten. Ama hiç istikrarlı değilim bakalım kimkazanacak :)Ooo iyi bakalım; çok sevindim canim sen hep neşeli mutlu ol , hep gül canim..
Spora başlaman iyi olmuş, kendini iyi hissedersin
İddia diyosun, sıkı çalış o halde başarılar
Çok sağol canım sen de hep gül İnşaallah. Ne yapalım hayat bi şekilde devam etmeli. Akşamlar kafam dağılıyor biraz iyi oldu yorulunca da insan rahatlıyor gerçekten. Ama hiç istikrarlı değilim bakalım kimkazanacak :)
Minnoşu da öp benim için
Kuzum bende kızın tırnaklarını hiç kesemem babası keser düzenli ...Yok malesef gunduz yatiyor gece yatmiyor malesef sersemlestim iyicene sabah uyanamiyorum. Zor kesiyoruz tirnaklarini ama parmsklari ince anasi gibi.:) gecen gun yazmami tuttu tuttugu gibi oyasinin ipi eline geldi hep soktu:))
Edelim beyaaa nabarsınz
Yok malesef gunduz uyutmamaya calisiyorum kendi kendine uyuyor. Gece uyutmaya calisiyorum uyumuyor. Uykudan gozleri acilmiyor resmen inat ediyor. Cok sukur simdi zorka uyuttum onu:/ bende yatacam benimde gozler acilmiyorKuzum bende kızın tırnaklarını hiç kesemem babası keser düzenli ...
Uyurken felan dene birde..
O kötüymüş canim ya!!! Gündüz alıştırmayı denesene..!!
Aynen valla..Ne yapalım kimi bulursam sohbet ediyorum...!!Edelim beyaaa nabarsınzoh be klavyeye bakarak yazmak mütüşşşş
Hosgeldin nasılsın iyimisin ?? Neler yaparsın??Tabiki canım :)
Iyiyim şükür evde dolu dolu takılıp resim cizmekle mesgulum bu aralar sen neler yapıyorsunHosgeldin nasılsın iyimisin ?? Neler yaparsın??
Aynen canim uyuda dinlen.. iyi geceler grsrz yineYok malesef gunduz uyutmamaya calisiyorum kendi kendine uyuyor. Gece uyutmaya calisiyorum uyumuyor. Uykudan gozleri acilmiyor resmen inat ediyor. Cok sukur simdi zorka uyuttum onu:/ bende yatacam benimde gozler acilmiyor
Resim derken canim, ne resimleri çiziyorsun mesela??Iyiyim şükür evde dolu dolu takılıp resim cizmekle mesgulum bu aralar sen neler yapıyorsun![]()
İyi yapıyosun canım olsun. Neler yapıyım vallahi daha önce çalışıyordum çalışmıyorum 8 ay önce evlendim şükür yemek tatlı börek çörek yapıyorum canım sıkıldıkça sonra da yiyoruzAynen valla..Ne yapalım kimi bulursam sohbet ediyorum...!!
Tanışalım nasılsın iyimisin neler yaparsın..??