- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #33.281
Sende mi guruptaydin ay kiz ben bide guruba yaziyorum ki nerden geldigimi demicem hahahaahahhaa numaradan belli olucagi hic aklima gelmedi bile

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende mi guruptaydin ay kiz ben bide guruba yaziyorum ki nerden geldigimi demicem hahahaahahhaa numaradan belli olucagi hic aklima gelmedi bile
bakalimm olursaArtik bi dahakine![]()
Maalesef.Sessiz sessiz sizi dinledimAbla sen de ordaydin demek![]()
Aslinda var ama gelin geldigim sehirde nerdeyse hic türk yokAhh!! Orada komşuculuk yok mu??
evett ya neler kacirmisiz nelerrKızlar iyi eğlenmişler![]()
Ohic sesin cikmadimi:Maalesef.Sessiz sessiz sizi dinledim
23:06 aramizda iki saat varhimmmm orda saat kac suann. ne alaka bnumu merak etin dcen simdi ama![]()
İyi o zaman ama uykusunu alamamış olur..Oncedende bole 2 1 bukurdur kafasina göre ben kaldiriyom kalkiyor sıkıntı olmuyor
Keske yazsaydin :))Maalesef.Sessiz sessiz sizi dinledim
sonradanmi tasindin oraya pek memnun deilsin sanki ordan./23:06 aramizda iki saat var![]()
Bak ben sana dedimmmmm sessiz sessiz okuyanlar var diyeeeOhic sesin cikmadimi:
Yok bi kere yazdım Teknik sebeble kurulduğunu ben yazmışdımOhic sesin cikmadimi:
Almanyada dogdun büyüdüm ama gelin geldigim sehiri malesef sevemedimsonradanmi tasindin oraya pek memnun deilsin sanki ordan./
Anladım canimAslinda var ama gelin geldigim sehirde nerdeyse hic türk yokBabam gilin evlerin mahallesi sadece türktü
aksamlari yürüyüse cikardik cekirdekle falan ama burada yok komuculuk
![]()
Nurhan sandim ablayi. :)Bak ben sana dedimmmmm sessiz sessiz okuyanlar var diyeee
himm anladim abla nurhan sanmistim seni:)Yok bi kere yazdım Teknik sebeble kurulduğunu ben yazmışdım
aile arkadas komsu flan yokmuAlmanyada dogdun büyüdüm ama gelin geldigim sehiri malesef sevemedim
Türkceden daha iyi konusuyorum :))Anladım canimüzücüymüş ...
kuzum sen Almancayı güzel konuşabiliyor musun??
Istenmemis gelinim ben :)) erkek tarafi yok yani arkadaslarim var ama tam isinamadim onlarada hepsi bi takmislae blogger olcaklaraile arkadas komsu flan yokmu
Nurhanimiz nerde bizim nurhanimizNurhan sandim ablayi. :)
himm anladim abla nurhan sanmistim seni:)