- 29 Nisan 2015
- 31.487
- 105.772
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #33.961
Yarın bir sorun canımAynn canim ya kullansaydim bari kizladan birinede kullanirdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın bir sorun canımAynn canim ya kullansaydim bari kizladan birinede kullanirdim
1tane verdikten sora onayladinmi cnm sora veremiyomusun bence verilir ya bi nevo ablaya soralimda yarn bakalim yinede tesekkur btanemCanım ikinci oyum sanaydı malesef kaçırdım ayni anda olacakmış..![]()
bakalim ama soraki yarismaya ii caliscam bu aceleye geldiYarınıda var canım öndekiler sona geçebiliyordu oy alıp daha bişey belli olmaz![]()
Anlamadim kuzum yaYarın bir sorun canım
Sordum ama yazıyı okudum atni anda olcakmis ikinci olmaz dikkatli okumadim demek.T Tatlianne20 yok bulamadım ya Kuzum yarın bir sor
Valla yine gayet iyiydi ilk olmasına rağmen canımbakalim ama soraki yarismaya ii caliscam bu aceleye geldi![]()
Aynen kuzum. Sona kaldikbakalim ama soraki yarismaya ii caliscam bu aceleye geldi![]()
kendine kulanildigini bilmiyodumki ben senleHakkimozda Hayırlisi ya keske oy ikimci sana kullansaydim sen birini kendine birini baskasina yapsaydin olurdu.
Yarın nevos ablaya bir sorun diğerinide kullanabilirmisiniz diye canımAnlamadim kuzum ya
Bende bilmiyordum vallakendine kulanildigini bilmiyodumki ben senleBlue_Peri e verdim ama iskembe corbasna bayilirim gercekten annemler flan yapariz hep:))
ben sona ve dona kalim vala elim ayagma dolandi cildircaktim snirden ama nevoş saolsun sabirla bekledi beni ya son anda yukleyebildimAynen kuzum. Sona kaldik
Bende birden tikladim ikinciye firsat olmadıkendine kulanildigini bilmiyodumki ben senleBlue_Peri e verdim ama iskembe corbasna bayilirim gercekten annemler flan yapariz hep:))
Bende inan 12 bucikda cektim 4de yükledim gelen giden yapamiycam sandim.ben sona ve dona kalim vala elim ayagma dolandi cildircaktim snirden ama nevoş saolsun sabirla bekledi beni ya son anda yukleyebildim
Amaannn olsun ya maksat eylenmek benim icin ama hic yoktan 2 3 tane oy alayimda en azindan rezil olmayayim bariiBende bilmiyordum valla
Ven şimdi sordum yani 15 20 dakka önce:)Yarın nevos ablaya bir sorun diğerinide kullanabilirmisiniz diye canım
Ahah olsun kuzum gonulden leziz olmuş enfes bende eylendim ama guzel oluyor ya aslında eğlenceli.Amaannn olsun ya maksat eylenmek benim icin ama hic yoktan 2 3 tane oy alayimda en azindan rezil olmayayim barii![]()
kiz bnde ugras ugras zaten beni bekliyodu nevoş son 1 saat dedi 5 dk kala yukledim yoksa hice gidiyodu emegimBende inan 12 bucikda cektim 4de yükledim gelen giden yapamiycam sandim.
Veremiyonmu . buarada berabereyiz şuandaVen şimdi sordum yani 15 20 dakka önce:)
Kıyamam sana ya Balcum artik bodakine kafamiza yatarsa ozenerek YAPARIZ:)kiz bnde ugras ugras zaten beni bekliyodu nevoş son 1 saat dedi 5 dk kala yukledim yoksa hice gidiyodu emegim
heyaaa bileydim onceleri hep katilirdim bundan soraa ama yapabilcegim seyler olunca katilcam hep bakalimAhah olsun kuzum gonulden leziz olmuş enfes bende eylendim ama guzel oluyor ya aslında eğlenceli.