- 8 Eylül 2016
- 103.534
- 438.755
- 898
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.301
Evet canım birde kilo verince dahada kücüldüm kimlik soruyorlar :))Minyon musun![]()
Gecen sene ankarada bir market var oraya almıyorlardı velin yoksa giremezsin dediler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım birde kilo verince dahada kücüldüm kimlik soruyorlar :))Minyon musun![]()
Hadi canım o kadar yani kız kaç kilosun senEvet canım birde kilo verince dahada kücüldüm kimlik soruyorlar :))
Gecen sene ankarada bir market var oraya almıyorlardı velin yoksa giremezsin dediler![]()
Tünaydınnnnn :))Kızlar günaydın tünaydın :) benim yarın mevlüdüm var bugün ara ara bakacam cevap veremezsem kusura bakılmasın![]()
Hayırdır ne mevlüdü canımKızlar günaydın tünaydın :) benim yarın mevlüdüm var bugün ara ara bakacam cevap veremezsem kusura bakılmasın![]()
74 kilodan 52 ye kadar düştüm canım :)))Hadi canım o kadar yani kız kaç kilosun sen![]()
İyi düşmüşsün maşallah ama canım bravo74 kilodan 52 ye kadar düştüm canım :)))
Boyum 1.58 :))
Kendini zayıf buluyorsan belki 58'lere falan çıksan daha iyi olursun gibi :)74 kilodan 52 ye kadar düştüm canım :)))
Boyum 1.58 :))
Tesekkur ederim canim :))İyi düşmüşsün maşallah ama canım bravo. Çokta zayıf değilsin amaya bence tam boy kilo ayarı nasıl olmalı bilmiyorum ama.
Yok yok iyi böyle :))))Kendini zayıf buluyorsan belki 58'lere falan çıksan daha iyi olursun gibi :)
Bulursam bakarım tabi canım merak ettim vallaTesekkur ederim canim :))
Bir ara fotograflarıma bakarsın :))
Bence yeterli su an için daha fazla vermeyi düşünmüyorum :)))
Evet canım 6. Takım sembolü örümcek ve mezun oldugum için kepim var :)))Bulursam bakarım tabi canım merak ettim vallabencede gayet iyi kilon falan .kız o örümcekle yanındaki diyet topiğindenmi
![]()
Ay ay bide kaptan olmuş yürübe kız kim tutar seniEvet canım 6. Takım sembolü örümcek ve mezun oldugum için kepim var :)))
Su andada kaptanıyım :)))
Tesekkur ederim canim :))Ay ay bide kaptan olmuş yürübe kız kim tutar seni.nereye baksam diyet topiği kilo aldırcak biri yokmu bana
![]()
Kız zaten söylemiyim burada zayıfım yok bacım düşmiyeyim eline amanTesekkur ederim canim :))
Ben kilo aldırırım sana![]()
Bir kac taktik verirdim kilo alman içinKız zaten söylemiyim burada zayıfım yok bacım düşmiyeyim eline aman![]()
Yok bacım simdi sen ekmeği kes falan sen hiç gelememBir kac taktik verirdim kilo alman için
Kız zaten kilo alma kilo hiç güzel değil :)
Kız kilo aldır diyon ekmek niye keseyimYok bacım simdi sen ekmeği kes falan sen hiç gelemem. 47 yim bacım illa söyletcen haaa
![]()
He oldu ne sandın Acep beni tövbe bismillahKız kilo aldır diyon ekmek niye keseyim
Her öğün 1 ekmek ye derim![]()