- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #34.981
Bildiğin gibi canımmm hala kafamda aynı seyler var yani gün gectıkçe coğalır oldu sen nasılsınHosgeldin kuzum nasil oldun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğin gibi canımmm hala kafamda aynı seyler var yani gün gectıkçe coğalır oldu sen nasılsınHosgeldin kuzum nasil oldun
Ne kisti kuzum nerde var:/Bu kist meselesi yüzünden beynım durdu ya
27 bu carsamba randevum var ama hiç ii seyler olacağını hissetmiyorum korkularım varCanim doktora gidiyormusun
Cok sukur canim ya valla seni cok iyi anliyorum rabbim sifa versin insallahBildiğin gibi canımmm hala kafamda aynı seyler var yani gün gectıkçe coğalır oldu sen nasılsın
Canımm sol yumurtalığımda varmış folikül kist gecer dedi ama gecen ay adet oldum bu ay yıne olamadım hala orda sanırımNe kisti kuzum nerde var:/
Amin n hepimizeeCok sukur canim ya valla seni cok iyi anliyorum rabbim sifa versin insallah
Canim basit kist aslinda adetlw atilan ve sonrasinda tekrardan ureyen bi sey ama disi degil bun basit kistin cinsi yok aslinda d.kontrol haplariyla duzene sokuyolar adet gecikmesi yasiyormusun27 bu carsamba randevum var ama hiç ii seyler olacağını hissetmiyorum korkularım var
Ya allahim sifasini versin sen ümidini kaybetme canim ne hastalar sifa bulmus duam seninle eksik etme allah tek caremiz.Canımm sol yumurtalığımda varmış folikül kist gecer dedi ama gecen ay adet oldum bu ay yıne olamadım hala orda sanırım
Evet son bes altı aydır bende oluyordu aştı yedi günCanim basit kist aslinda adetlw atilan ve sonrasinda tekrardan ureyen bi sey ama disi degil bun basit kistin cinsi yok aslinda d.kontrol haplariyla duzene sokuyolar adet gecikmesi yasiyormusun
İnşallah canımmm insan cok üzülüyor ya cok kötü bişey bunlarYa allahim sifasini versin sen ümidini kaybetme canim ne hastalar sifa bulmus duam seninle eksik etme allah tek caremiz.
Gecikme yasstiyor canim benum adet duzenim hala yok gerci 3 4 aydir 35gunde giruyorum ama oldugu zamanlar 55 68i gordumCanımm sol yumurtalığımda varmış folikül kist gecer dedi ama gecen ay adet oldum bu ay yıne olamadım hala orda sanırım
Bende Bi hafta kadar gecıkme oluyor ama adetım azalmsti encokta ondan anladımGecikme yasstiyor canim benum adet duzenim hala yok gerci 3 4 aydir 35gunde giruyorum ama oldugu zamanlar 55 68i gordum
Aynen haklısın sen strest yapma hersey guzel olur inşallah allah bilir ancak bi bakmissin mucoze olur inşallah.İnşallah canımmm insan cok üzülüyor ya cok kötü bişey bunlar
Iste doktorunu ihmal etme gercekten surekli kontrol altonda ol sen nerde oturuyorsun canımEvet son bes altı aydır bende oluyordu aştı yedi gün
Evet canim kac gun goruyorsun adet kasik agrisi oluyormuBende Bi hafta kadar gecıkme oluyor ama adetım azalmsti encokta ondan anladım
İnan ihtiyacım var mucızeyeAynen haklısın sen strest yapma hersey guzel olur inşallah allah bilir ancak bi bakmissin mucoze olur inşallah.
Aynn canim stres en buyuk dusman ben sikintili donemlerimde cocuk meselesi ve esimle alakali dmsikintida. Oldugum zamnlardkist yetmemis gibi seker hastaligiyla bas ettim rabbim yardimcimiz olsunAynen haklısın sen strest yapma hersey guzel olur inşallah allah bilir ancak bi bakmissin mucoze olur inşallah.
Ben bes gün oluyorum az az ara ara canım sol kasığım sıkışıprordu gebe gibiEvet canim kac gun goruyorsun adet kasik agrisi oluyormu
Oyle deme kuzum valla isyana giriyor sabir sabir dua topiklerine katilsana aklini baska yerlere verEltimin dört çocuğu var besinciyi yapıcam dıor sanki bilerek yapıor gelde takma