• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyi canim bugun dosyalarimi hazirladim bakaim kismetse adeti bekliyorum sanki biraz halsizim gece banyo yaptim sabahta erken çıktım evden soguk aldim heralde
Hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah. Annemde öyle oldu bugün soğuk almışsındır büyük ihtimal aman dikkat et kendine

Bende bu ay kullandim ama doktor adetli tekrar gel asilama yapicaz dedi kismette adetimi bekliyorum 12.gunu gittim klomen kullandiktan sonra o zaman muayene etmedi direk asilamaya gel dedi simdi kasiklarimda sislik var sanki gaz var gibi ama degil
Ben adetin 3üncü günü gittim muayene etti işte ilacı verdi kullan 10 gün sonra gel dedi bende bitirdim cumaya gidecem bakalım noalcak heyecanliyim

Ben adetin 3üncü günü gittim muayene etti işte ilacı verdi kullan 10 gün sonra gel dedi bende bitirdim cumaya gidecem bakalım noalcak heyecanliyim
bakicak eger yumurtan iy buyumusse ovitirelle catlatma ignesi vercek igneyi yaptrcan 36 saat sora birliktelik olcak cnm. egerki kendisi catlarsa igne vermez

images (1).webp
buyrun kizlar Kahveler♥

Back
X