- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.565
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #35.621
Canim kira mi? Yoksa sizin mi ev?bnde kizi uyutsam uyurum belki sabah 8de gene baslicak benim alt kattakiler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kira mi? Yoksa sizin mi ev?bnde kizi uyutsam uyurum belki sabah 8de gene baslicak benim alt kattakiler![]()
ha iyi bare sende dinlen kuzum yarin temizlik yapim diyom usenmezsem dip köşe:)Uyudu cnm
Seni bekledik kuzum uyanir belki diye :))))Daha kimse uyumamış herkes gececi
Sogukta ne temizliği mis sen şimdi hali da yıkarsınha iyi bare sende dinlen kuzum yarin temizlik yapim diyom usenmezsem dip köşe:)
kira cnm ya biktim 2 senedir hadi onceden katlanyodumda simdi ne bebegi uyutyolar ne beni zaten sabaha kdar kiz uyutmuyo sabahta bunlar bide yetmiyomus gibi aksam 10a kdar calisyolar bazen biktim artikCanim kira mi? Yoksa sizin mi ev?
Uyumadım ki hiç bnm koca nöbetçi bu gece bi başıma yım oyüzden kolay kolay uyuyamam:)Seni bekledik kuzum uyanir belki diye :))))
Kaçarız birazdan zzzzzzz...!!! UykuyaDaha kimse uyumamış herkes gececi
Hic sorma halimi yikadim ya ben boraz leke olmus ben ankaradayken ortmemistim ortuleri bisi demedim adama artik kizardimda.Sogukta ne temizliği mis sen şimdi hali da yıkarsın![]()
yok cnm ya tekstil varTadilat mi var kuzum.
Ne işinde kuzum.Uyumadım ki hiç bnm koca nöbetçi bu gece bi başıma yım oyüzden kolay kolay uyuyamam:)
Canim o hâlde neden orayı tuttunuz ki ? Çıkma imkanınız varsa çıkın canim elin işi biter mi? Yoksakira cnm ya biktim 2 senedir hadi onceden katlanyodumda simdi ne bebegi uyutyolar ne beni zaten sabaha kdar kiz uyutmuyo sabahta bunlar bide yetmiyomus gibi aksam 10a kdar calisyolar bazen biktim artik
Asker canm denizciNe işinde kuzum.
Isin zor ya.yok cnm ya tekstil var
O iyimis kuzum iyi kendin duruyon bende dururum kendim alt kat evler olmadigi sürece.Asker canm denizci
Yok kiz niraz isim vardi
Ney tam olarak cnm..Asker canm denizci
4 senedir burdayiz cnm yoktular soradan geldiler butun bina sikayetci ama ev sahibi anlamazki aldigi paraya bakar okadar ses geliyoki ev titriyo aksama kdar insan para verdigi evde huzur icinde oturamiycaksa ne anlami var dimii. simdi 750e oturuyorum baska yere tasinsak en az 900 deposite fln suan hic o durum yok bide bebekle hic tasinamam napcam bilmiyomCanim o hâlde neden orayı tuttunuz ki ? Çıkma imkanınız varsa çıkın canim elin işi biter mi? Yoksaüzüldüm şimdi ya!!
Anladim mm gel:))))Yok kiz niraz isim vardi
Napmiş ki kirletmiş mi? Çok..Hic sorma halimi yikadim ya ben boraz leke olmus ben ankaradayken ortmemistim ortuleri bisi demedim adama artik kizardimda.