- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #36.141
azcik ole yptim
Gittin sandım korktum:/azcik ole yptim
oh neguzell herturlusune bayilirim mmmAynn canim biraz peynirli birazda patatesli yaptim benim esim patatesliye bayilir
seni brakirmyim hicc sarza taktim basinda bekliyomGittin sandım korktum:/
Benimde karnim acikti benim adamda kabak böreği yap dedi bende yaparim dedim ikimiz dogramisti yarim tatli yaptım misafir gelirken yarisini borek yap dedi malzeme almiyinca daha kaldi bende tatli yaptim yedim hepsini kendim hani borek yapmadin dedi tatli yaptim yedim dedim malzeme yoktu dedim kendin demi acamiyon demesinmi tabi 3kere elde yaptikya börek alıştı sinir etti biraz:))oh neguzell herturlusune bayilirim mmm
Ayyy çok tatlısınnnn :) tamam kuzucum. Uyuyorum ben görüşmek üzere öpüyorum kocamanAman dikkat et stres uzak ol pozitif rahat ol slow sarkilar ac surelr bebisie dinlet ahahhaha
Kablo izat yatağa:)))) Sağol kuzum iykim♥seni brakirmyim hicc sarza taktim basinda bekliyom
Hadi ikinizide kocaman öpüyorum hayırlı geceler kuzum♥Ayyy çok tatlısınnnn :) tamam kuzucum. Uyuyorum ben görüşmek üzere öpüyorum kocaman
haha kiz kabak boregidemi oluyoBenimde karnim acikti benim adamda kabak böreği yap dedi bende yaparim dedim ikimiz dogramisti yarim tatli yaptım misafir gelirken yarisini borek yap dedi malzeme almiyinca daha kaldi bende tatli yaptim yedim hepsini kendim hani borek yapmadin dedi tatli yaptim yedim dedim malzeme yoktu dedim kendin demi acamiyon demesinmi tabi 3kere elde yaptikya börek alıştı sinir etti biraz:))
Bartinlilar yapiyor kuzum esimin annesi yapardi koylerindede yalarlar ben sevmem acikcasi ama tatli bir borek oluyor:))haha kiz kabak boregidemi oluyo
sende saol balim benim:)) yataga gecmedimki daha odadayim kiz yatsa gecicem cnmKablo izat yatağa:)))) Sağol kuzum iykim♥
ilk defa duydum cnm:)Bartinlilar yapiyor kuzum esimin annesi yapardi koylerindede yalarlar ben sevmem acikcasi ama tatli bir borek oluyor:))
He senin fındık uyanik op bi yanaklaradan teyzeden geldi de:)))sende saol balim benim:)) yataga gecmedimki daha odadayim kiz yatsa gecicem cnm
Bendeeee ahahaggaailk defa duydum cnm:)
sen bul balim ben kizi yatirip gelcem:)balbocuuu sohbete adam bulayim :))))))
Iki yeni insan taniyak:) tamm kuzum.sen bul balim ben kizi yatirip gelcem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?