- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #36.581
Ne yaptın bakem bugün bal♥I LOVE YOU![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaptın bakem bugün bal♥I LOVE YOU![]()
Hhahaaaynen anlatiyolar herseyi hele kucuk kaynim var 18 yasinda esim cumartesileri arabayla fln gezer bide teyzesinin oglu var beraber takilirlar..
kaynimi sorguya cektim napyolar nere gidiyolar oda bir bir anlati diyo merak etme yenge ben abilerimi tutmam anlatirim![]()
Eee nevar ne yok bakim kizceler.bizde seni seviyoz tatlim iyki varsinn❤❤
Benimkiler demez ustu kapatir uyarmazlarda olsa belki .. iyimissaynen anlatiyolar herseyi hele kucuk kaynim var 18 yasinda esim cumartesileri arabayla fln gezer bide teyzesinin oglu var beraber takilirlar..
kaynimi sorguya cektim napyolar nere gidiyolar oda bir bir anlati diyo merak etme yenge ben abilerimi tutmam anlatirim![]()
Hoş buldum balımOh keyif yapalim şimdi hosgeldin balim♥
Ne yaptım bugün evdeydim cnm.. biraz temizlik yaptım tozları sildim yarında mutfakta uğraşırım..Ne yaptın bakem bugün bal♥
kuzum sarj bitiyo ya 7 kaldi ufaktan gidicem ben galibaEee nevar ne yok bakim kizceler.
Neler yapiyon bakim anlat eccuk.Hoş buldum balım![]()
gorumceme diyom nevar neyok anlat diye oda anlatyo saolsun:))Benimkiler demez ustu kapatir uyarmazlarda olsa belki .. iyimiss
Seninkileri hele hiç sormaBenimkiler demez ustu kapatir uyarmazlarda olsa belki .. iyimiss

Tuh gidicisin yani neyse kızmayım bugün.kuzum sarj bitiyo ya 7 kaldi ufaktan gidicem ben galiba![]()
Bogazlamak gerek ahahaSeninkileri hele hiç sorma![]()
Bebek için uğraşıyordum Ama ara verdim . Misafir ağırlıyorum bu aralar . Kursa başladım . Azıcıkta gezeceğim :) :)Neler yapiyon bakim anlat eccuk.
Gitme gitme terk etme , terk etme gitmekuzum sarj bitiyo ya 7 kaldi ufaktan gidicem ben galiba![]()
Hadi hayirli geceler balım öptüm mucks♥kizlar ben gidyomm ya yarin devam insallah.. iy uykular hepinize muck muck![]()
Yalan olmadığına eminsin değil mi?gorumceme diyom nevar neyok anlat diye oda anlatyo saolsun:))
Kac senelikdi seninki kuzum aynen gezgez simdiden yokken rahat.Bebek için uğraşıyordum Ama ara verdim . Misafir ağırlıyorum bu aralar . Kursa başladım . Azıcıkta gezeceğim :) :)ben de durumlar böyle balım
![]()