- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #36.721
Saol kuzum benim Allah kabul eylesin.. ablan nirdeki:))Ne yapim bende namaz kılacam ablamın yanına gidecem sonra canım. Oy yerim bebişi Allah bağışlasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol kuzum benim Allah kabul eylesin.. ablan nirdeki:))Ne yapim bende namaz kılacam ablamın yanına gidecem sonra canım. Oy yerim bebişi Allah bağışlasın![]()
Bende uykusuz kalamam o kadar 1 dedinmi gözler gidiyor valla en iyisi ama :)Gece kusları desene :)))
Bende eskiden geceleri otururdum ama uykumu düzene soktum artık gece 1 dedim mi yatıyorum :)))
Ne olsun canım buralarda dolanıyorum bildirimler arasında görmemisim mesajını bile![]()
Amin canım benim sağol :)Allah kabul etsin canım
Kesinlikle canım bana kalsa biraz daha erken yatarım :)))Bende uykusuz kalamam o kadar 1 dedinmi gözler gidiyor valla en iyisi ama :)
Amin canımcımm sağol :) evli bebişi 2 aylık daha onu görmeye gidecem uzak evi baya bize 2 dolmuşla gidiliyor adanadayım ben kuzum :)Saol kuzum benim Allah kabul eylesin.. ablan nirdeki:))
Aynen valla düzenli uyku çok önemli. Babanı niye bekliyorsun canimKesinlikle canım bana kalsa biraz daha erken yatarım :)))
Babamı bekliyorum mecbur saat 1 oluyor :))
Babam 12 de geliyor eve canım yemek, cay derken bekliyorum :)))Aynen valla düzenli uyku çok önemli. Babanı niye bekliyorsun canim
himm anladim tatlim yigeninin yanina yanii iy bakalim op bnden taraffAmin canımcımm sağol :) evli bebişi 2 aylık daha onu görmeye gidecem uzak evi baya bize 2 dolmuşla gidiliyor adanadayım ben kuzum :)
Anladım canım benim Allah razı olsun hayırlı evlat :)) ❤Babam 12 de geliyor eve canım yemek, cay derken bekliyorum :)))
Annem sabah erken kalktıgı için ben bekliyorum :))
Aşı olmuş ablası ağlıyormuş:)) öperim tabiiiihimm anladim tatlim yigeninin yanina yanii iy bakalim op bnden taraff![]()
Saol canım benim ❤Anladım canım benim Allah razı olsun hayırlı evlat :)) ❤
Hosgeldin canım ❤Kızlar ben geldim selamlar![]()
❤❤Saol canım benim ❤
Hoşgeldin canım aleyküm selammm :)Kızlar ben geldim selamlar![]()
yaa kiyamamm simdi bnm kiz buyudu oyle bebek gorunce gozume kucuk geliyoo yaAşı olmuş ablası ağlıyormuş:)) öperim tabiiii![]()
Oyy kıyamam seninki kaç yaşında ki canımyaa kiyamamm simdi bnm kiz buyudu oyle bebek gorunce gozume kucuk geliyoo ya![]()
Oyyy en güzel aylarrr agucukkk bugucukkk8 bcuk aylik![]()
evet ama cokda simarik ablasiOyyy en güzel aylarrr agucukkk bugucukkkminikmis daha yirim onuu yiirrimmm