- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #36.861
biraz daha düzenleme gelir sanırım böyle bırakmazlar :)))
aynen sürekli kullanıcılar olarak beklemedeyiz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz daha düzenleme gelir sanırım böyle bırakmazlar :)))
Günaydın kuzummm uyumuşum valla ☺❤meraba melegim napyon
olsun balim iy yapmisin tunaydinGünaydın kuzummm uyumuşum valla ☺❤

gunayddin zipzipimgünaydınnn ❤❤

nasılsın canım ❤gunayddin zipzipim
Dün bende çok cebelleştim akışına bıraktım artıkgünaydın dün hiç giremedim foruma güncellemeden dolayı alışamadım bir türli pembe daha güzeldi yaa :)

Günaydın canım ❤Günaydın hanımlar
yaa bebis mi yordu seni canımuykusuz yorgun bitkin
sen nasilsin kuzum☺

evet ya saat basi uyanyo tekrar yatirana kadar yarim saat geciyo tam dalicakken yinee uyanyo puffyaa bebis mi yordu seni canım
Bende iyiyim canım kk yı kesfetmeye calısıyorum daha yeni tablo yapmayı öğrendim

Valla allah kolaylık versin canım daha cokk kücük biraz büyüsün rahatlarsın inşallahevet ya saat basi uyanyo tekrar yatirana kadar yarim saat geciyo tam dalicakken yinee uyanyo puff
bende kesfetme asamasindayim ama bak rengin koyulasmis

Napıyorsun nasılsın canımGünaydın canım ❤
Yatak keyfi yapıyorum canımNapıyorsun nasılsın canım

insallah rahatlarim tek umudum oValla allah kolaylık versin canım daha cokk kücük biraz büyüsün rahatlarsın inşallah
Onu ben yaptım :))
B harfi var ya ona basınca kalın yazıyor :)))

Cahillik Hepimizde var alısmaya öğrenmeye çalısıyoruminsallah rahatlarim tek umudum o
hee olemi anladim cnm cahillik iste

Kahvaltı sonrası çay keyfi yapıyoruz bizde eşimle :) arada bakim ne yazıyorsun diyor kovalamaca oynuyoruz full aksiyon hayatımızYatak keyfi yapıyorum canım
Soguk olunca yataktan cıkasım gelmiyor :))
Sen nasılsın canım

Afiyet olsun canım :)Kahvaltı sonrası çay keyfi yapıyoruz bizde eşimle :) arada bakim ne yazıyorsun diyor kovalamaca oynuyoruz full aksiyon hayatımız

Sorma canım bizim adımızı çıkardılar meraklılar diye kendileri daha meraklıAfiyet olsun canım :)
Merak ediyor demek ki yazdıklarını
Söylemicenn en güzeli ama aynı evde olunca mecbur görüyordur :))Sorma canım bizim adımızı çıkardılar meraklılar diye kendileri daha meraklı