- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #36.941
grip olmusum cok kotuGecmis olsun, ne oldu
Kaynanan baksın sana azcık :))
heee bakarr cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
grip olmusum cok kotuGecmis olsun, ne oldu
Kaynanan baksın sana azcık :))
saol cnm benmGecmiş olsun canım![]()
İyi pazarlar canımKizlar nasilsiniz iyi pazarlar canlarim
Geçmiş olsun canımgrip olmusum cok kotu
heee bakarr cnm![]()
ahahaGeçmiş olsun canım
Kanama eline düşeceğine kızgın ateşe düş :)))
Ağzınızın tadı bozulmasın canım :) benimkisi de iyidir yani arada 1000 km yol var haftada iki üç kez zor konuşuruzahaha
ama benim kaynanam sagolsun iy ya hakkini yemiyim agzi var dili yok vala![]()
Napim canim bugun pazar evdeyim aksama disari cikicaz esimle oyleİyi pazarlar ❤
Iyiyim canım sen nasılsın
Sukur canin iyi siz neler yapionzİyi pazarlar canım
Çok şükür iyiyim sen nasılsın?
saol cnm uzak olunca daha tatli olunur ya ben bebek olduktan sora her hafta sonu gidiyorum oyuzden bukadar iyiz birazda bebisden dolayi☺Ağzınızın tadı bozulmasın canım :) benimkisi de iyidir yani arada 1000 km yol var haftada iki üç kez zor konuşuruzyakın olsak bu kadar iyi olur muyduk bilmiyorum
![]()
Yürüyüşten geldik canım biraz temiz hava iyi geldiSukur canin iyi siz neler yapionz
Bebiş her şeyin ilacı ya :) kuzu kaç aylık oldusaol cnm uzak olunca daha tatli olunur ya ben bebek olduktan sora her hafta sonu gidiyorum oyuzden bukadar iyiz birazda bebisden dolayi☺
Iyi yapmissin kuzum valla ben zayifim 59kiloyum kapimda parkta var ama gitmiyorum aslinda. Zayiflikla alakasi yok dinc kalmak icin yurumek lazimYürüyüşten geldik canım biraz temiz hava iyi geldi
16sinda 9 olcak:))Bebiş her şeyin ilacı ya :) kuzu kaç aylık oldu
Geçmiş olsun canım benim neyin varben kaynanama geldim..
cok hastayim![]()
saol btanem grip olmusum cok kotu ama hic halim yok yaGeçmiş olsun canım benim neyin var
Çok geçmiş olsun balımmm benim dikkat et kendine sıcak tutt zencefil falan iç sıcak sıcak bol limon tüketsaol btanem grip olmusum cok kotu ama hic halim yok ya![]()
nane limon icdim zencefil icmedim daha olmasa yarinda onu icerim.. saol benim bitanemÇok geçmiş olsun balımmm benim dikkat et kendine sıcak tutt zencefil falan iç sıcak sıcak bol limon tüket![]()
İç kuzum iç şifa olsunnane limon icdim zencefil icmedim daha olmasa yarinda onu icerim.. saol benim bitanem
sen napiyosun
benimde var 18 yasindan beri kulanyom cok seviyom bnde pisman olurmuyun diye dusundumde sora cok hosuma gitiİç kuzum iç şifa olsunne yapim kk'da bakınıyorum öyle birden bire kahkül kestirme isteği geldi bana onu düşünüyorum yarın kestirsemmi pişman olurmuyum diye
![]()
Ayy ne güzel dur atabilirsem atim sana bir bak olurmu diyebenimde var 18 yasindan beri kulanyom cok seviyom bnde pisman olurmuyun diye dusundumde sora cok hosuma giti![]()