• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben taze gelin çocuk yok kuzum allah nasip ederse deniyorummm :) dua edin banaa :) 1 de dış gebelik oldu yaş 24 :) :KK200:
Ayy taze geliiin oy oy bi sevesim geldi :KK48:. Benimde oldu dış gebelik canım merak etme Rabbim sana vr isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Rabbimin gönlü bol yeterli duayı umudu elden dilden ,kalpten bırakmayalım.benimde pko vardı bi 7 ay kadar olmamıştı simdi çok şükür 3 yaşına gircek kızım var.duamdasınız canım :dua::KK200:

Amin böyle asil bir isimden sonra bitli sokak kızı birde resmimi değiştirdim kimse tanıyamadı herkesin aklında bu resim ve nick kalmış :KK53:
Bende degiştrmek istiyorum da seninki gibisini bulamam :KK48:. Böyle kalsın canım değiştirme yeni tanıştık kafamı karıştırma benim zaten çok kişiyle konuşunca bazen kafa çorba oluyor:KK70:

Ayy taze geliiin oy oy bi sevesim geldi :KK48:. Benimde oldu dış gebelik canım merak etme Rabbim sana vr isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Rabbimin gönlü bol yeterli duayı umudu elden dilden ,kalpten bırakmayalım.benimde pko vardı bi 7 ay kadar olmamıştı simdi çok şükür 3 yaşına gircek kızım var.duamdasınız canım :dua::KK200:

ay ne kadar güzel ümit dolu bir hikaye mutlulukla sonuçlanmışşş :KK200: allah mutluluğunuzu ve sağlığınızı daim etsin valla :anne::nazar::21: taze gelinden kahveler o zaman :D :KK50:

Kolay gelsin nasıl bu sene bir canlılık var mı hoş 2000 yılları bilmezsin sen o zamanlar çok daha süperdi turizm canlıydı

valla herkes internetçi intenette şu kdar bu kadar ikna edene kdar göbeğim çatlıyor. bencede o zamalar daha güzeldir :( keşke o zamanlarda çalışsaydım :( böyle giderse acenta kalmaz :( iş olaakları düşer

Back
X