- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #37.961
Nicklere takılırsak benimde 10 yasında olmam lazım
Bende 30 yasındayım :))))
hahaah bide avatarın tam gençlik havasında valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nicklere takılırsak benimde 10 yasında olmam lazım
Bende 30 yasındayım :))))
Bana cook denk gelmedi canım :)))kkde cogu kisi hep ankara cikiyor bi toplansaniz varya ooo![]()
Ayy taze geliiin oy oy bi sevesim geldiben taze gelin çocuk yok kuzum allah nasip ederse deniyorummm :) dua edin banaa :) 1 de dış gebelik oldu yaş 24 :)![]()

Değiştircem de güzel bişi bulamadım :))hahaah bide avatarın tam gençlik havasında valla![]()
ahahBen Denizli![]()
minik kalp0753 sen seyahat acentasındaki görevin ne bende turizmciyim
Bizim takımda var denizliden biri :))ahahdenizlilige ilk kez denk geldim bak genelde Ankara yada istanbul
![]()
Bende çok Denizlili buldum buradanahahdenizlilige ilk kez denk geldim bak genelde Ankara yada istanbul
![]()
Bende degiştrmek istiyorum da seninki gibisini bulamamAmin böyle asil bir isimden sonra bitli sokak kızı birde resmimi değiştirdim kimse tanıyamadı herkesin aklında bu resim ve nick kalmış![]()
Kolay gelsin nasıl bu sene bir canlılık var mı hoş 2000 yılları bilmezsin sen o zamanlar çok daha süperdi turizm canlıydıuçak bileti vize paket tur günlük tur müşteri gelsin yeterki almak istesin satarım vallaama ağırlık uçak bileti
Ayy taze geliiin oy oy bi sevesim geldi. Benimde oldu dış gebelik canım merak etme Rabbim sana vr isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Rabbimin gönlü bol yeterli duayı umudu elden dilden ,kalpten bırakmayalım.benimde pko vardı bi 7 ay kadar olmamıştı simdi çok şükür 3 yaşına gircek kızım var.duamdasınız canım
![]()

Nasıl birşey istiyorsun ben bulayım sana marjinal hanımhanımcıkBende degiştrmek istiyorum da seninki gibisini bulamam. Böyle kalsın canım değiştirme yeni tanıştık kafamı karıştırma benim zaten çok kişiyle konuşunca bazen kafa çorba oluyor
![]()

Öyle olmus :)))dmek bna cok denk gelmis![]()
Değiştircem de güzel bişi bulamadım :))
her sehirden var iste ben bi memleketlim igdirliya denk gelmedim hicBende çok Denizlili buldum buradan
Kolay gelsin nasıl bu sene bir canlılık var mı hoş 2000 yılları bilmezsin sen o zamanlar çok daha süperdi turizm canlıydı
Öyle olmus :)))
Aslında denk gelmemek de iyi tanıdık felan cıkar![]()
Ellerine sağlık canııııoomay ne kadar güzel ümit dolu bir hikaye mutlulukla sonuçlanmışşşallah mutluluğunuzu ve sağlığınızı daim etsin valla
taze gelinden kahveler o zaman
![]()