- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.061
Inşallah canım simdilik yurtta kalıyor ilerleyen yıllarda eve cıkarsa giderim yanına ve yanınada gelirim inşallah :)Ay buyur gel valla cok isterim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım simdilik yurtta kalıyor ilerleyen yıllarda eve cıkarsa giderim yanına ve yanınada gelirim inşallah :)Ay buyur gel valla cok isterim![]()
Tamam canım ay ne güzel olur keşke herkezi misafir edebilsemInşallah canım simdilik yurtta kalıyor ilerleyen yıllarda eve cıkarsa giderim yanına ve yanınada gelirim inşallah :)
Yok canım daha yeni dış gebelik geçirdim adet oldum ama çok istiyoruzhaha keşke köpek olsaymış bu akitalar çok uslu derdi olmasa havlamaz kendini yalayarak temizler çocuklerı çok seviyolar tam bir sevgi kelebeğiiiiiiyerim çok özledim yavrumu . şimdi hamilemisin
Buna bakması cook zor olur sanırım :))Yok canım daha yeni dış gebelik geçirdim adet oldum ama çok istiyoruz
Buarada eşim bu kopegi çok istediği için bahçe şart![]()
Böcüğüm dedim bagrıma bastım o bana geveze dedibalbocuuu neden gelmiyor :)
Bende çok severim köpekleri özellikle sibirya kurdunuYok canım daha yeni dış gebelik geçirdim adet oldum ama çok istiyoruz
aynen doğru düşünüyor :)Yok canım daha yeni dış gebelik geçirdim adet oldum ama çok istiyoruz
Heee o mesele gördümBöcüğüm dedim bagrıma bastım o bana geveze dedi![]()
Ohh ne güzel tatlının buzluğa atıldığını yeni duydum kız :) valla bende ikram etmeyi çok isterdim meleğimYok canım ne üzülüyorsun çok hoş iştah açıcı görünüyor oyuzden dedim gülümm buzluğumda var annem yapmıştı saklama kabında çok istersem tatlılar yerimama senin tatlıyı yemek isterdim tabiki sen benim yerinede ye birkaç dilim ama öyle bitane kesmez beni
![]()
![]()
Heee o mesele gördüm
Bana dese tamamda sana olmamıs![]()
Az konusmaya baslayım ben en iyisi adım Geveze diye cıkmadanAynen sende cuk oturuyor çünkü .
Teşekkür ederim kuzummOhh ne güzel tatlının buzluğa atıldığını yeni duydum kız :) valla bende ikram etmeyi çok isterdim meleğim![]()
Öğrendiğim iyi oldu valla :)Teşekkür ederim kuzumm
Evet canım ama serbetlemeden kuru şekilde koyabilirsin![]()
Valla ben bile sen kadar konuşmadığım halde cıkıyosa adım ,seninkini düşünemiyorum adımını iyi atAz konusmaya baslayım ben en iyisi adım Geveze diye cıkmadan![]()
Bir daha öyle yap canın istediği an yada misafirin geleceği zaman Çıkart buzu cözdür serbetini koy ikram et canımÖğrendiğim iyi oldu valla :)
Ben az uzaklasayım buralardanValla ben bile sen kadar konuşmadığım halde cıkıyosa adım ,seninkini düşünemiyorum adımını iyi at![]()
Çok pratikmis valla. Çok güzel olmuştu ama bana biraz hamurlaşmış gibi geldi ya biraz daha pişirsem yanar diye korktumm çıkarttım ondan galibaBir daha öyle yap canın istediği an yada misafirin geleceği zaman Çıkart buzu cözdür serbetini koy ikram et canım![]()
Sen heryerdesin mübarek nere gitsem görüyorum bi sizin topiğe girmedim zayıf olunca heralBen az uzaklasayım buralardan![]()
Valla olmadıgım bir yer yok sanırımSen heryerdesin mübarek nere gitsem görüyorum bi sizin topiğe girmedim zayıf olunca heral![]()