• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim değerim sıfır oldu dediki şimdi hsg çekileceksin bende doktorumu değiştirdim. başka bir doktora gittim hsg çekildim. sonuç 1 tüpüm tıkalı 1 tüpüm açık olarak çıktı. doktorda yaşınız genç 4 ay deneyin eğer olmazsa nisanda adetliyken gel dedi :KK43: ve bu son ayım canııım. sen hsg çekildin mi
Evet canım Perşembe günü çekildim dış gebelik solda olmuştu ama benim sol gayet sağlıklı çıktı sağ tüpte tıkanıklık vardı hsg de açıldı. Hsg sayesinde adet oldum zaten günlerce sancıyla kaldım afedersin bir türlü sökmedi hsg den iki gün sonra söktü

Evet canım Perşembe günü çekildim dış gebelik solda olmuştu ama benim sol gayet sağlıklı çıktı sağ tüpte tıkanıklık vardı hsg de açıldı. Hsg sayesinde adet oldum zaten günlerce sancıyla kaldım afedersin bir türlü sökmedi hsg den iki gün sonra söktü

vay sende baya yararlı olmuş hsg ben adetten snra çekildim . sen adetten önce mi çekildin kuzu. bende hsgden snra ilişki yasağı felan koymadı ama zaten ağrı olduğu için yapamadık :D :KK48::skandal:

vay sende baya yararlı olmuş hsg ben adetten snra çekildim . sen adetten önce mi çekildin kuzu. bende hsgden snra ilişki yasağı felan koymadı ama zaten ağrı olduğu için yapamadık :KK70::KK48::skandal:
Benim hsg sırasında da kanamam oldu kuzum bide enfeksiyondan korkar benim doktorum direk bastı yasağı :KK70:

Back
X