- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #38.601
Bazen hiç çocuk yapmayalım diyorumhaha ilgilen bari yavrucaklaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen hiç çocuk yapmayalım diyorumhaha ilgilen bari yavrucaklaa![]()
unuturmuyum hic gel şöyle yamacima bakemKizceler beni unuttunuzmu yaw.
bebis oluncada bu kez onu kiskanmasinBazen hiç çocuk yapmayalım diyorum![]()
Seni unuturmuyuzzz kızzz ne yapıyorsunn bakalımKizceler beni unuttunuzmu yaw.
amanın ip atlayan kız gitmiş![]()
Netim az bebeğim ..Blue_Peri sözde sabahliycaktikkk..
Netiim fazla olunca kuşum gııBilirsin affetmme asla bırakmayacağım pesinizi ahahha ha
Evet canım yumurtlama döneminde bazı kişilerde oluyormus :) hadi inşallah güzel haberini alırız bu ay![]()
Bir iki gün batmam oldu sabah ovu testlerinden yaptım neyseki yanlış alarm çıktı. Şu tahliller bitene kadar büyümesinlerAMİN İNŞALLAH CANIMMM![]()
Yeni gördüm mesajını kötü mü olmus![]()
Bir iki gün batmam oldu sabah ovu testlerinden yaptım neyseki yanlış alarm çıktı. Şu tahliller bitene kadar büyümesinler![]()
Kimse alısamadı buna belki değişirimOda çok tatlıydı onu sevmiştim![]()
Dimi yadursunlar durdukları yerde hele![]()
Dimi ya
Sen çalışıyor musun kuzum?
Allah kolaylık versin canım :)evet canım sabah 8 akşam 8 :) müşteri olmadığı zamanlar burdayım işte
Beklerim ondanbebis oluncada bu kez onu kiskanmasin![]()
Allah kolaylık versin canım :)
Ben çalışırken çok yoğundum evlendik evi görmüyordum bide benim eşim vardiyalı ki çoğu vakti evde geçen bir insan. Ev hanımı o oldu erkeği ben![]()
Yazık adamlara ya bide kardeşime evleneceksen çalışan kadın alma diyor piskız aynı bizben 12 saat çalışıyom o 8 saat benden önce eve geliyo evde yemek yok
eve misafir gelcek önce o evde ön temizlik
felan felan
![]()
Yazık adamlara ya bide kardeşime evleneceksen çalışan kadın alma diyor pisişten çıktım bana çalışma diyor iş arayacaktım yok dedi nasıl korktuysa
![]()
Normal şartlarda 8.30-8.15 6 gündü ama hiç öyle çalıştığımızı hatırlamıyorumhahahaben çıksam aynısını yaparmı acaba bnmki bilmem sen kaç saat çalışıyrodun