- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.461
Iyi vala adet sancim var uzanıyorum öyle napim senHosbulduk adelim nasilsin ne yapiyon.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi vala adet sancim var uzanıyorum öyle napim senHosbulduk adelim nasilsin ne yapiyon.
He öyle iyi bakalım ee dediğin işleri kim yapacak muhtarı mi bekliyonYoo öyle gerekti diyelimpilavı az yapmışım eşime koydum. Bana sadece tavuk kaldı. Ne yapsam da ayarlasam diye düşünürken aklıma tavuklu salata geldi. Güzel de oldu ama benlik değil işte.
![]()
Ay o sanci çekilmez ya allah yardimci olsun kuzum bende yorgunum bulasik yikadim ev topladim camasir as supurcem yemek yapmaya gececem.Iyi vala adet sancim var uzanıyorum öyle napim sen
Valla cekilmiyo bende olmazdı son bi kac senede ortaya çıktı. Sanada kolay gelsin anniş ☺Ay o sanci çekilmez ya allah yardimci olsun kuzum bende yorgunum bulasik yikadim ev topladim camasir as supurcem yemek yapmaya gececem.
tatlim sende yapabilirsin istersenbalbocuuu koz bu anneler kulübü ney.
Usutuyorsun kuzum dikkat et bende hafifledi az yoksam 3 gun kalkmaz hal oluyordu.Valla cekilmiyo bende olmazdı son bi kac senede ortaya çıktı. Sanada kolay gelsin anniş ☺
.tatlim sende yapabilirsin istersen
Kendi mi öyle sarıp sarmaliyomki regl oluncaUsutuyorsun kuzum dikkat et bende hafifledi az yoksam 3 gun kalkmaz hal oluyordu.
.
Nasil etcemmm göster.
Teşekür ederim anladım kuzum bende katilayim:)
Bende ole yapiyom esim kavga ediyor sancilaninca tutusuyon diye.Kendi mi öyle sarıp sarmaliyomki regl olunca![]()
Bana gösterin yapim ahahahaj bulamadimrica ederim her zaman :)
Nedenkiiyiyim canım sağ tarafımda batma var dünden bari![]()
O acıyı biz cekiyozBende ole yapiyom esim kavga ediyor sancilaninca tutusuyon diye.
Bana gösterin yapim ahahahaj bulamadim
Soğuk filan aldin mi acababilmiyorum ah bilsem![]()
Aynen kuzum ole.O acıyı biz cekiyoz
Tamm deniniym bi.profil : hesap detaylarından bulabilirsin canım :)
Tamm kuzum ben daha ayrıntılı karistiramadim yeni kk yi:)))bulamazsan haber et daha detayli yazim![]()