- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.395
- 208
- 30
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.521
yazan yokkk küstümNe oldu canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazan yokkk küstümNe oldu canım
Küsmeee kızzz ❤ kaynamış mesajın arada heralde bende görmedim vallayazan yokkk küstüm
Sevindim ben de namazlarıma dikkat ediyorum :) açayım hemenManeviyatım kuvvetlidir çok şükür beş vakit namazımı kılıyorum elimden geldiğince dikkat ediyorum ama nasıl yani nuru azalmış gibi geldi açarmısın biraz![]()
Biz de aynı şekilde. Bir de araba almak istedi. Ödüyoruz yavaş yavaşamin canım inşallah bizimde öyle düğün borçları var![]()
napim canim valla beterim halsizim igne vuruluyorum 4gundur halsiz yapio mideyi hic soylemiyirum anam ayni gebelik gibi pert etti benine is ne bisey yapamiyorum halsiz halsiz uzaniyirum doktorda yat dinlen dedi ayyy hayirlisi artik sen neler yapiosubKüsmeee kızzz ❤ kaynamış mesajın arada heralde bende görmedim vallaşükürler olsun canım sen nasılsın bakalım
Iyim sen nasılsın canım benim aynn konismiyodk-Adel- canım nasılsın konuşmuyoruz bayadır :)
dahada kotu oldummmaynen iyileş hemen kuzum sen :)
neyin var canimmmdahada kotu oldummm(
Merhaba ben de yeni sayılırım uzun zamandır buralarda yoktum. Arkadaşlarla tanışıyordum. Basta çekindim yazamadım ama sen küstüm diyince haya ettiğimi anladim. Ismim elif 22 yaşındayım 2.5 senelik evliyim çocuğum yok :) böyle işte hosgeldin.napim canim valla beterim halsizim igne vuruluyorum 4gundur halsiz yapio mideyi hic soylemiyirum anam ayni gebelik gibi pert etti benine is ne bisey yapamiyorum halsiz halsiz uzaniyirum doktorda yat dinlen dedi ayyy hayirlisi artik sen neler yapiosub
Ayy ne oldu ki böyle ya çok geçmiş olsun bırak şimdi işi gücü düşünmeyi dinlen sen kendine bakk. Ne yapim bende yemek yicem şimdi fırında balık yaptım:)napim canim valla beterim halsizim igne vuruluyorum 4gundur halsiz yapio mideyi hic soylemiyirum anam ayni gebelik gibi pert etti benine is ne bisey yapamiyorum halsiz halsiz uzaniyirum doktorda yat dinlen dedi ayyy hayirlisi artik sen neler yapiosub
Çok şükür bende iyiyim. Ne yapiyorsun bakalımIyim sen nasılsın canım benim aynn konismiyodk
Burda takılıyorum öyle kuzum sen napiyonÇok şükür bende iyiyim. Ne yapiyorsun bakalım
aramiza hosgeldin cnmMerhaba ben de yeni sayılırım uzun zamandır buralarda yoktum. Arkadaşlarla tanışıyordum. Basta çekindim yazamadım ama sen küstüm diyince haya ettiğimi anladim. Ismim elif 22 yaşındayım 2.5 senelik evliyim çocuğum yok :) böyle işte hosgeldin.
Hosbuldumaramiza hosgeldin cnm
Afiyet olsun görüşürüz canımkizlar ben kacar kocis geldi yemek yicez sora gorsuruz❤
Yemek yicem bende şimdi hayırdır sanki tadın yok gibi canımBurda takılıyorum öyle kuzum sen napiyon
Selam canım ❤❤Hoşgeldin kuzum ♥
selam canim hos geldin bende rumeysa 24 yasindayim 6senelik evliyim bende de. cocuk yok bi dusugum oldu simdi yine uğraşıyorum vuruldugum igne ler bu yuzden tekrardan hosgeldinMerhaba ben de yeni sayılırım uzun zamandır buralarda yoktum. Arkadaşlarla tanışıyordum. Basta çekindim yazamadım ama sen küstüm diyince haya ettiğimi anladim. Ismim elif 22 yaşındayım 2.5 senelik evliyim çocuğum yok :) böyle işte hosgeldin.