- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #39.641
Kaçmak yooqk bakkkhosgeldiiiin sabhliyozmuu
Hadiyaaa tatlışlemibizde foto atisdikk hehe
Aha bu sefer yakaladımBlue_Peri balbocuuu @kahvesevmemben ByNkoaLa EternaaLLove B Brunello Cicinelli Finrod Felagund Minik Duduklu Tencere melankolimm Psikolojik Deliii IsikOlsun mutluannemutlubebekk terelelli34 Elif hayalimsinnn M Maviguverciin Eva I ihtimaller Perisi Reyyan__ Kara_gozlum Pembeemzik Oeksuez Esseteacher T Temmuz07 sivastrabzon -Adel- balbocuuu minik kalp0753 U Ufukta_bebek daha saymadiklarim PrensesAnnesi_ AnneAslan hizuran Hannaz Ask ve isyan melankolimm
Selammm :))Blue_Peri balbocuuu @kahvesevmemben ByNkoaLa EternaaLLove B Brunello Cicinelli Finrod Felagund Minik Duduklu Tencere melankolimm Psikolojik Deliii IsikOlsun mutluannemutlubebekk terelelli34 Elif hayalimsinnn M Maviguverciin Eva I ihtimaller Perisi Reyyan__ Kara_gozlum Pembeemzik Oeksuez Esseteacher T Temmuz07 sivastrabzon -Adel- balbocuuu minik kalp0753 U Ufukta_bebek daha saymadiklarim PrensesAnnesi_ AnneAslan hizuran Hannaz Ask ve isyan melankolimm
Aha bu sefer yakaladım
Illa davetiye bekliyonuz emii sizi gidi uyaniklarrrSelammm :))
Neyse benlede atısırızyaaaaabalbocuuu bizdemi muneden izin alip kursak acep ikinci grup evet kuzum attik
Ben sizmisim üzerine afiyet. Benimkiler kudurmuş yine. Kalktım uyuttum sıpayı. Dedim kahve yapayım epeydir içmiyoruz.Illa davetiye bekliyonuz emii sizi gidi uyaniklarrr
Insallah tadlim ama gidiyon hemenNeyse benlede atısırızyaaaaa
Afiyet olsun bemde canım istiyor ama saat gec oldu camasir attim o bahaneyle adam uyudu kalktim sabah icerim inşallah benm yerimede ic.Ben sizmisim üzerine afiyet. Benimkiler kudurmuş yine. Kalktım uyuttum sıpayı. Dedim kahve yapayım epeydir içmiyoruz.
yihuuuuuuuuuuuuBlue_Peri balbocuuu @kahvesevmemben ByNkoaLa EternaaLLove B Brunello Cicinelli Finrod Felagund Minik Duduklu Tencere melankolimm Psikolojik Deliii IsikOlsun mutluannemutlubebekk terelelli34 Elif hayalimsinnn M Maviguverciin Eva I ihtimaller Perisi Reyyan__ Kara_gozlum Pembeemzik Oeksuez Esseteacher T Temmuz07 sivastrabzon -Adel- balbocuuu minik kalp0753 U Ufukta_bebek daha saymadiklarim PrensesAnnesi_ AnneAslan hizuran Hannaz Ask ve isyan melankolimm
Oysa ki bana kahve sözün vardiAfiyet olsun bemde canım istiyor ama saat gec oldu camasir attim o bahaneyle adam uyudu kalktim sabah icerim inşallah benm yerimede ic.
Aa evet vardi ama yapmışsın sen kendine zatinOysa ki bana kahve sözün vardi
Ben isirabilirmiyim o tatliyi yaaacimcimeyi yatiriyorum gözleri gidiyo hala kalkmak istiyo simdi kalkti kabloyla oynuyo bu saate
Daha yapmadım ki açılmayı bekliyorum. Oha Kill Bill varmış oturdum onu izliyorumAa evet vardi ama yapmışsın sen kendine zatin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?