- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #39.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açılmadı mı hala bakar mısın sana zahnetBen gosteririm bildirime gor ordan hesap ayarlarina .
Biz de aynı şekilde. Bir de araba almak istedi. Ödüyoruz yavaş yavaş
Emzirdigin surece yumurtlama hormonlarin calismadigi icin adet gormemen gayet normal kuzum. Zamanla duzene girecektir.Masallah cnm sana yanormal tabi 3 cocuk kolaymii
benim ilk ama 9ay oldu adet olmadim daha normalmi acaba
Uyumuşum@kahvesevmemben uyudunmu cnm
Günaydın canım ❤ aynen bende ona bakıyordumgünaydın kızlar nasılsınız gece gece baya döktürmişsünüz okuyamadım valla![]()
Hizlisin kuzum@ME118balbocuuu @kahvesevmemben @RosSsS @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Finr @minik meleklerim
melankolimm @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34 @Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @ihtimaller Perisi @Reyyan__ @Rumeysa___
Pembeemzik @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07
sivastrabzon @adel8893
balbocuuu
minik kalp0753 @Ufukta_bebek daha saymadiklarim @BeautifulAnne1906 @AnneAslan @hizuran @Hannaz @Ada duru
melankolimm
@ME118balbocuuu @kahvesevmemben @RosSsS @EternaaLLove @Brunello Cicinelli @Finr @minik meleklerim
melankolimm @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @Sumeyye-F @terelelli34 @Elif @hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @ihtimaller Perisi @Reyyan__ @Rumeysa___
Pembeemzik @Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07
sivastrabzon @adel8893
balbocuuu
minik kalp0753 @Ufukta_bebek daha saymadiklarim @BeautifulAnne1906 @AnneAslan @hizuran @Hannaz @Ada duru
melankolimm
pekde olmayi ozlemedimde şişlik gider diye belki:)) senin kucuk 10 aylikmiydiEmzirdigin surece yumurtlama hormonlarin calismadigi icin adet gormemen gayet normal kuzum. Zamanla duzene girecektir.
Bende 10 ay oldu ,gecen ay olmaya başladim.
Nasılsın kuzummmmgunaydin findigim![]()
Ay kıyamam sana kızz iyileş hemennnayni hastayim balimsen nasilsin
burdada hava guzel bugun. noldu kuzum dün biraz okudumAy kıyamam sana kızz iyileş hemennniyiyim çok şükür yaz geldi buraya ama moralim bozuk yaa güneş görünce psikolojim bozuluyor
![]()
Ahhh balımmm bir şeyler oldu ama ne olduburdada hava guzel bugun. noldu kuzum dün biraz okudum![]()
hmm sen npmayi dsunyon pekiAhhh balımmm bir şeyler oldu ama ne oldumesaj attı dün bana eğer ben kötü biriysem işte seni kısıtlıyorsam benden gidebilirsin diye hala konuyu anlamadan konuşuyor işte cevabın için ara beni dedi toparlamak için bekliyorum
![]()
Arayıp son kez anlatacam problemimi aynı şekilde karşılık alırsam pek iyi bir sonuç olmayacak gibihmm sen npmayi dsunyon peki