- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #40.321
Hiç iyi değilim kuzum az önce bir habere denk geldim ban yememek için içimdekileri yazamadımkizlar nasilsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç iyi değilim kuzum az önce bir habere denk geldim ban yememek için içimdekileri yazamadımkizlar nasilsiniz
Ordan başka mesajlarda birşey yok canım bide o konudaki birkaç kişi de griye boyanmıştıniye gittiki yorum yapmış sadecer
Ordan başka mesajlarda birşey yok canım bide o konudaki birkaç kişi de griye boyanmıştı
Konuda açıklama yok sadece mesaja kapanmış biraz baktım profiline kız bal dilli birşey de dememişTövbe yarabbim kötü bişey yazmadılarsa niye banlanıyolarki
Aynen kuzumüzücü oldu ya![]()
Bencede şimdi baktım birebir yorumlaşınca erkekle oyuzdenmi banladılar acaba karşıdaki sonuçta erkekya .aman kafam karıştı gelişinde ondan öğrenelim su nedenden dolayı banlandın demişlerdir umarım.Konuda açıklama yok sadece mesaja kapanmış biraz baktım profiline kız bal dilli birşey de dememiş![]()
İnşallah merak ettim doğrusuBencede şimdi baktım birebir yorumlaşınca erkekle oyuzdenmi banladılar acaba karşıdaki sonuçta erkekya .aman kafam karıştı gelişinde ondan öğrenelim su nedenden dolayı banlandın demişlerdir umarım.![]()

Hadiyaaa görmedimİnşallah merak ettim doğrusu
Az önce 13 yaşında bir kız çocuğuna taciz haberi okudum bende yazamadım birşey banlanırım diye sakin olamıyorum ya böyle şeyler görünce![]()
Bu soysuzların soyu tükenmeyecek ya artık biryere gitmeye birileriyle arkadaşlık kurmaya çekiniyoruz eve gelenler belli kimseyle o kadar samimi olmuyoruz kapısını kitlemeyen insanların çocuklarıyız nasıl böyle oldukHadiyaaa görmedimAllahım kopacaksa kopsun kıyamet daha fazla kötülük olmasın
![]()
neoldu canim ne haberi gördünHiç iyi değilim kuzum az önce bir habere denk geldim ban yememek için içimdekileri yazamadım![]()
13 yaşında bir kıza günlük kiralık evlerden birinde eşşek kadar bir adamın taciz ettiğini okudumneoldu canim ne haberi gördün
Valla kuzu ortam çok bozukya bi kızım var ilerisinden korkuyorum Rabbim kötülere pisliklere fırsat vermesinBu soysuzların soyu tükenmeyecek ya artık biryere gitmeye birileriyle arkadaşlık kurmaya çekiniyoruz eve gelenler belli kimseyle o kadar samimi olmuyoruz kapısını kitlemeyen insanların çocuklarıyız nasıl böyle olduk![]()
Ah bitanem bunların gözü dönmüş sokaktaki gariban hayvanlara bile neler yapıyorlarValla kuzu ortam çok bozukya bi kızım var ilerisinden korkuyorum Rabbim kötülere pisliklere fırsat vermesinaslında kızıda oğlu da pek farklı değil artık
![]()
arada annemden baglanyomBenim internette böyle böyle bitti geçen ay![]()
Kadının internetini mi emikliyon senarada annemden baglanyom![]()
Allah kahru perişan etsin hepsini inşallahAh bitanem bunların gözü dönmüş sokaktaki gariban hayvanlara bile neler yapıyorlarzaten şu haberlerde bir tane doğru düzgün haber yok içim çıkıyor izleyince

he kontoru bitmisdi ablam giti atirdi simdi bana kiziyo niye baglanyon bitircen diyeKadının internetini mi emikliyon sen![]()
AminnnnnAllah kahru perişan etsin hepsini inşallah![]()