• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuda açıklama yok sadece mesaja kapanmış biraz baktım profiline kız bal dilli birşey de dememiş 🥺
Bencede şimdi baktım birebir yorumlaşınca erkekle oyuzdenmi banladılar acaba karşıdaki sonuçta erkekya .aman kafam karıştı gelişinde ondan öğrenelim su nedenden dolayı banlandın demişlerdir umarım.:(

Bencede şimdi baktım birebir yorumlaşınca erkekle oyuzdenmi banladılar acaba karşıdaki sonuçta erkekya .aman kafam karıştı gelişinde ondan öğrenelim su nedenden dolayı banlandın demişlerdir umarım.:KK43:
İnşallah merak ettim doğrusu 🙄
Az önce 13 yaşında bir kız çocuğuna taciz haberi okudum bende yazamadım birşey banlanırım diye sakin olamıyorum ya böyle şeyler görünce :sopa::sinirli:

İnşallah merak ettim doğrusu 🙄
Az önce 13 yaşında bir kız çocuğuna taciz haberi okudum bende yazamadım birşey banlanırım diye sakin olamıyorum ya böyle şeyler görünce :sopa::sinirli:
Hadiyaaa görmedim :( Allahım kopacaksa kopsun kıyamet daha fazla kötülük olmasın :(

Hadiyaaa görmedim :KK43: Allahım kopacaksa kopsun kıyamet daha fazla kötülük olmasın :KK43:
Bu soysuzların soyu tükenmeyecek ya artık biryere gitmeye birileriyle arkadaşlık kurmaya çekiniyoruz eve gelenler belli kimseyle o kadar samimi olmuyoruz kapısını kitlemeyen insanların çocuklarıyız nasıl böyle olduk 🥺

Bu soysuzların soyu tükenmeyecek ya artık biryere gitmeye birileriyle arkadaşlık kurmaya çekiniyoruz eve gelenler belli kimseyle o kadar samimi olmuyoruz kapısını kitlemeyen insanların çocuklarıyız nasıl böyle olduk 🥺
Valla kuzu ortam çok bozukya bi kızım var ilerisinden korkuyorum Rabbim kötülere pisliklere fırsat vermesin :( aslında kızıda oğlu da pek farklı değil artık :(

Valla kuzu ortam çok bozukya bi kızım var ilerisinden korkuyorum Rabbim kötülere pisliklere fırsat vermesin :KK43: aslında kızıda oğlu da pek farklı değil artık :KK43:
Ah bitanem bunların gözü dönmüş sokaktaki gariban hayvanlara bile neler yapıyorlar 😡 zaten şu haberlerde bir tane doğru düzgün haber yok içim çıkıyor izleyince

Back
X