- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #40.401
kızıçelerim bir kaç gündür topalanamadık burda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ya ben bombayim uzun zmandir uyumamisdim boyle 8 saat flan uyudumkızıçelerim bir kaç gündür topalanamadık burdahastalıkdır odur budur nasılsınızzzzzzzzzz
![]()
Hoş geldin beybisi
aynen ya ben bombayim uzun zmandir uyumamisdim boyle 8 saat flan uyudum
sen nasilsin kuzum.
Blue_Peri kankistom benim sen nasilsin bakim
Yemek derdindeyim benkızıçelerim bir kaç gündür topalanamadık burdahastalıkdır odur budur nasılsınızzzzzzzzzz
![]()
keske hep bole olsaa ama nerdeeeamin canım eve gidince evi sirkeli suyla sileceğim valla :)
sende hos geldin dadliimm benim nedeysunHoş geldin beybisi![]()
Yemek yaptım bebeğim sofra kuruyordun sen ne yapıyorsun nerelerdesin bakimsende hos geldin dadliimm benim nedeysun![]()
ne yemegi kiz bu saate. bende napim cumartesi annem pazar kaynanam aksam 10da eve geldim :))Yemek yaptım bebeğim sofra kuruyordun sen ne yapıyorsun nerelerdesin bakim
keske hep bole olsaa ama nerdeee![]()
Dün görümcemlerden geldim bende bir miğde bulantısı 3 e kadar afedersiniz çıkarttım resmen miğdem söküldü ya inadımdan hastaneye de gitmedim. Sabaha karsı uyumuşum şuan bile halsizim hafif bir bulantıı oluyo ama dünkü gibi değil çok şükür.aynen ya ben bombayim uzun zmandir uyumamisdim boyle 8 saat flan uyudum
sen nasilsin kuzum.
Blue_Peri kankistom benim sen nasilsin bakim
Yemek yaptım bebeğim sofra kuruyordun sen ne yapıyorsun nerelerdesin bakim
Dün görümcemlerden geldim bende bir miğde bulantısı 3 e kadar afedersiniz çıkarttım resmen miğdem söküldü ya inadımdan hastaneye de gitmedim. Sabaha karsı uyumuşum şuan bile halsizim hafif bir bulantıı oluyo ama dünkü gibi değil çok şükür.
Sağol Kuzum öyle iken yine bırakmadımya ben burayıgeçmiş olsun can cağızım
Ohh masallah diyetteyim ya kuzum saatlerimi ayarlayıp yemek yiyorumne yemegi kiz bu saate. bende napim cumartesi annem pazar kaynanam aksam 10da eve geldim :))
Geçmişler olsun balımDün görümcemlerden geldim bende bir miğde bulantısı 3 e kadar afedersiniz çıkarttım resmen miğdem söküldü ya inadımdan hastaneye de gitmedim. Sabaha karsı uyumuşum şuan bile halsizim hafif bir bulantıı oluyo ama dünkü gibi değil çok şükür.
Kuru fasulyeoo ne var yemekte geleyimm
Sağol kuzucummmGeçmişler olsun balım![]()
Bende yeni mercimek çorbası koydum ocağaKuru fasulyeseven koşsun gelsin yanında da ev yapımı turşu
![]()
Gel kuzum ya iki lafın belini kırarızBende yeni mercimek çorbası koydum ocağa. Valla ben gelirim bayılırım
![]()