- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #40.541
Pazar aksamı kuzum geldım 3 gün annemde kaldım şüküranladim cnm olsun artik. döndünmü ankaradan
uykun gelmis senin yat sen yatAnaaaaaa naptim ben gı
Tatlım meleğim nasılsınSaol b
bitanemmmm mmmuuuaaahh
Kiz yookkk ne uykusu basimmmmmuykun gelmis senin yat sen yat
peki nolcak simdi hamile isiPazar aksamı kuzum geldım 3 gün annemde kaldım şükür
Napim canim yaaa ayniii ayyyyy heyecan basiyooooTatlım meleğim nasılsın
Eşimin çıkmiş benim çıkamamış kuzum beklemekteyim öle gitçez ona göre karar verirsin sonuç neyse kuzumpeki nolcak simdi hamile isi
ayy cnm kiyamam ya napalim kuzum mecbur hersey minnak icinKiz yookkk ne uykusu basimmmmm
Ayyyy bana biseyler oluyoooo biri cimciklesinn
Ne oluyor kızzzzAyyyy bana biseyler oluyoooo biri cimciklesinn
Aynnn canim valla bi umudum varr bu ay insallahayy cnm kiyamam ya napalim kuzum mecbur hersey minnak icin
hayirlisi bitanem benim hersey iy olur insallahEşimin çıkmiş benim çıkamamış kuzum beklemekteyim öle gitçez ona göre karar verirsin sonuç neyse kuzum
Vuuuuuvvvv anam buyrun benim kendime geldim basimi acittin kiz yavas vurr helekendine gell
Hadi inşallah gülümAynnn canim valla bi umudum varr bu ay insallah
Aynen biraz tedirgin gergin oluyor içimdehayirlisi bitanem benim hersey iy olur insallah
cnm sana kagit vermeleri lazim asilama olucagin gun yapman gereken bana wcye sıkısık ol demislerdi mesela kagitta yaziyoduAynnn canim valla bi umudum varr bu ay insallah
sıkma kendini kuzum stres yapma zaten yasin kücük daha güzel günler var önündeAynen biraz tedirgin gergin oluyor içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?