- 25 Şubat 2017
- 5.361
- 24.604
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #40.841
ahahayok kız bu sözde varda seninkini ilk kez duydum
kız nickimi konyanın manyağımı yapsam
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahayok kız bu sözde varda seninkini ilk kez duydum
kız nickimi konyanın manyağımı yapsam
![]()
Bende oyuzden yapmıciiiiiimAhahahahah çok çok çok komik olur![]()
hakli yani insan ister utangac birimi simdiye kadar hic olmamismi sevgilisiEvlenmek değil de, bir sevgilisi olsun istiyor doğal olarak
Her oldu canım gevezeyi koyduramadın bunu koyayımda sanada eğlence cıksınkiz vala duydum ben bak.
haha süper tam senlik![]()
avrupa cnm aramizda 10 dk var rümüsleHoşbuldum canım bende tam seni çağırdim ama etiket olmadı sanırım
ben Anadolu yakasindayim siz
kiyamam ben kankama güzel bitane bulaciim merak etmeHer oldu canım gevezeyi koyduramadın bunu koyayımda sanada eğlence cıksın![]()
dikkat et gaza gelip kendinigüldürme kk yaBende oyuzden yapmıciiiiiim![]()
Bulmaya ben iyim böleeeeeekiyamam ben kankama güzel bitane bulaciim merak etme![]()
Saol bitanem nasilsin napionz bakemrumeysam hosgeldin güzelim![]()
Ne gaza gelcem ay böcükün mü asla gelmem kendine koysun o İstanbul un delüsüüüdikkat et gaza gelip kendinigüldürme kk ya![]()
kaynatyoz iste sen nasilsin bakim haberler sendeSaol bitanem nasilsin napionz bakem
değiştirSen nickini aslında güzel olur farklı birsey yapsanBulmaya ben iyim böleeeeee![]()
İyiyim canuum benimkinin bir anlamı var enazından kocişim ve benmeeeeeeeeiysen sorun yok kuzucugum
![]()

Düşünüyorumda marjinal bişey bulamadım bulunca degiltircem amadeğiştirSen nickini aslında güzel olur farklı birsey yapsan![]()
dimi bak sende benim fikrimdesin me neki yanii 118 zide var bide 118 80 gibideğiştirSen nickini aslında güzel olur farklı birsey yapsan![]()
Rumişim gelmiiiş kuzuuum su böcüğü bi al başımdanSaol bitanem nasilsin napionz bakem
benimkide bal bebis böcük kocis heheİyiyim canuum benimkinin bir anlamı var enazından kocişim ve ben![]()
Senin söylediklerinden iyi amaaaaadimi bak sende benim fikrimdesin me neki yanii 118 zide var bide 118 80 gibi![]()
simdi gidyom zatii kurtulcan dur azRumişim gelmiiiş kuzuuum su böcüğü bi al başımdan![]()