- 15 Mart 2019
- 109
- 103
- 13
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #41.461
valla ben yeniyim sardim buraya cok fena oda bakti agzimi bicak acmiyo yatti uyudu demek kiBenimkisi uyumadi daha bende gizli takioiyom uyusa rahat girerdim ahaha kaçamak:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben yeniyim sardim buraya cok fena oda bakti agzimi bicak acmiyo yatti uyudu demek kiBenimkisi uyumadi daha bende gizli takioiyom uyusa rahat girerdim ahaha kaçamak:)))

Şimdi seni uyutmaz tosuncuk.İnşallah :)
Al elinden teli dicemde demiyimmiki patlat bitane gözlerin bozulcak kociş de yat deOyuna daldi bir el daha atak dedi artik 1 bucigu bulur yataga girdim uyumasi derken bende uyuya kalirom heral eger erken yatmazsa:)))
ben 2 sene olcak ama malesef haberi yok.valla ben yeniyim sardim buraya cok fena oda bakti agzimi bicak acmiyo yatti uyudu demek ki![]()
Hayalerimiz zaten bizim.Ay keşke yakın olsak![]()
Ben varım ama yapmaktan korktuğum için değil olmadığı içincocuksuz evliler var mi? ben cocuk yapmaktan cok korkuyorum ya
ben psikologa gidicem diye tutturuyodumben 2 sene olcak ama malesef haberi yok.
Hayalerimiz zaten bizim.
Aynen yaa neredesin senben 2 sene olcak ama malesef haberi yok.
Hayalerimiz zaten bizim.
bendede yik kuzim dogum yaptim ama sezeryan yasamadi ama güzel bor duygu yinede odurumda olmak.cocuksuz evliler var mi? ben cocuk yapmaktan cok korkuyorum ya
Kizz sinirli suçlu olsa yapardım belki ahaha bende Oturuyom.Al elinden teli dicemde demiyimmiki patlat bitane gözlerin bozulcak kociş de yat de![]()
benimde oluyo mu olmuyo mu bilmiyorum korunmuyoruz ama henuz hamile degilim ama cocuktan degil lohusaliktan cevreden cok korkuyorumBen varım ama yapmaktan korktuğum için değil olmadığı için![]()
Şuan sinirliyim accık gerginim de oda rahat durmuyor zatenŞimdi seni uyutmaz tosuncuk.
Ne kadarlık evlisin kibenimde oluyo mu olmuyo mu bilmiyorum korunmuyoruz ama henuz hamile degilim ama cocuktan degil lohusaliktan cevreden cok korkuyorum
Oyuzden terettüt ettim ya bende sonra çevirdim gözlerin bozulacak kocişim de diyebendede yik kuzim dogum yaptim ama sezeryan yasamadi ama güzel bor duygu yinede odurumda olmak.
Kizz sinirli suçlu olsa yapardım belki ahaha bende Oturuyom.
Hic sorma ben burayi tanidim taniyali kimseyle bile dertlesmedim oderece yani aileden.ben psikologa gidicem diye tutturuyodumsonra dedim tamam psikolog gerekmiyo buldum boyle bi site rahatladi oda oyalaniyorum diye
![]()
Ankara aslen ama 3 senedir esimle safranbolu.oturuyozAynen yaa neredesin sen
2 sene oluyo bi kac aydir korunmuyoruzNe kadarlık evlisin ki
bende dedikodu yapamiyorum kimseye sirrimi acamiyorum diye geldim burayaHic sorma ben burayi tanidim taniyali kimseyle bile dertlesmedim oderece yani aileden.
Ankara aslen ama 3 senedir esimle safranbolu.oturuyoz
Oo daha yeni başlamışsınız o yüzden sıkıntı yapma2 sene oluyo bi kac aydir korunmuyoruz