• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nickmi degistircen kuzum
Değiştireyim diyorum Kuzum ya şu oylama geçtikten sonra tabii ama bulamadım bişiii. Ya aslında aklımda bişey var ben okul zamanlarımda sevdiklerine jujum derdim bi anlamınyok heralde bilmiyorum ama çok kullanırdım önünü yapsam diyom bi bilmiyom nasıl sizdeen yardım istiyooom :KK48:

Değiştireyim diyorum Kuzum ya şu oylama geçtikten sonra tabii ama bulamadım bişiii. Ya aslında aklımda bişey var ben okul zamanlarımda sevdiklerine jujum derdim bi anlamınyok heralde bilmiyorum ama çok kullanırdım önünü yapsam diyom bi bilmiyom nasıl sizdeen yardım istiyooom :KK48:
Yok yaa jujum ne bilim garip :KK48:

Çocuklarını hatırlatacak bişe olabilir baş onlara nasıl hitap ediyorsun

Neden çoğul yazdığımı bilmiyorum kaç çocuk var :halay:
Kız dur biriyle zor uğraşıyordum :KK48:. Yani herşeyi derim ya güzel olan nebilim bişeyde gelmiyor aklım durdu :)

dur dusuneyim bakalım
Anlamlı olabilir komik olmasın burda dalga geçmeye müsait cadılar var :KK48:
ahaha mesela ben geçerim:))
Deki enisteye yatak se

Bitanemmmm
Uyuttum adamiii oleyy

Back
X