- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #41.601
Hoşgeldin pembisim ahahGece kuşlariii Günaydin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin pembisim ahahGece kuşlariii Günaydin![]()
Yok bee okadarda degilimdirKanatsız melek yap o zaman
Tamam işte "sivri dilli hatun" oda çokmu ağır olduYok bee okadarda degilimdir![]()

Sana dedigimi yap kelebek_kizYok bee okadarda degilimdir![]()
He canım agır olduTamam işte "sivri dilli hatun" oda çokmu ağır oldu![]()
Kiz ben şimdi çaktim kofteyi profil deki paylasimmis bende populer üye varya o sandım ahahhaGuru dirkeeen
Nasilsin bakemGünaydın![]()
Hosbuldum canim nasilsin ?Hoşgeldin pembisim ahah
Tamam canım iyi gecelerBen en iyisi gideyimde kafanız bir rahatlasın canısılar sizinde devreleri yaktımama yine aklınızda olsun not edin biyere bulduklarınızı
![]()
Enişte senin devreleri fena yakmış kuzumKiz ben şimdi çaktim kofteyi profil deki paylasimmis bende populer üye varya o sandım ahahha
Nereye gidiyon be karpuz kescez daha devreler yanmadi daha.Ben en iyisi gideyimde kafanız bir rahatlasın canısılar sizinde devreleri yaktımama yine aklınızda olsun not edin biyere bulduklarınızı
![]()
Saat daha 3Nereye gidiyon be karpuz kescez daha devreler yanmadi daha.
İyi geceler buarada tanışmadıkya biz sonra biara tanışalımTamam canım iyi geceler![]()
Bugun yakmadi ahahahEnişte senin devreleri fena yakmış kuzum![]()
Dimi ama ya erken degilmiSaat daha 3![]()
Tamam canımİyi geceler buarada tanışmadıkya biz sonra biara tanışalım![]()

Demiii ne kaldı sabahaNereye gidiyon be karpuz kescez daha devreler yanmadi daha.
Aktif üye:) 24 saat açığızTamam canımgirince yaz sen ben dönerim sürekli burdayım zaten
![]()
Tamam tatlımTamam canımgirince yaz sen ben dönerim sürekli burdayım zaten
![]()