- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #41.801
BekliyomHemen atayım
Öyle valla. Hakkımızda hayırlısı olsun nerde olduğumuzun önemi yok. Gitsem bile bir ayağım hep burada olacak tüm ailem buradaEh doğduğun değil doyduğun yer demişler. Bizim memleketime yerleşme gibi bir ihtimalimiz yok. Yani çok çok düşük bir ihtimal diyeyim. Bizim oralar güzeldir. İnsan çabuk alışır
Tabi canım bütünüyle kopmak diye bir şey yok benim de ailem hep memlekette. Eşim başka şehirli. Oturduğumuz yer apayrı.Öyle valla. Hakkımızda hayırlısı olsun nerde olduğumuzun önemi yok. Gitsem bile bir ayağım hep burada olacak tüm ailem burada
Tayin alınca bizde öyle olacaz normalde de şehirler uzak buradan gidince iki yerde uzak kalacakTabi canım bütünüyle kopmak diye bir şey yok benim de ailem hep memlekette. Eşim başka şehirli. Oturduğumuz yer apayrı.
Ben bugün temizlik yaptim uyumusum şimdi oturuyoz adamla:))Gezdim tozdum yorgunluktan kendimi koltuğa attımsen ne yapıyorsun anniş
Ohh ellerine sağlık canım :)Ben bugün temizlik yaptim uyumusum şimdi oturuyoz adamla:))
Tatillerde zor oluyorTayin alınca bizde öyle olacaz normalde de şehirler uzak buradan gidince iki yerde uzak kalacak
Herkes kendi memleketine gitmek istiyor değil mi? Öyle olursa çalışmam sanırım ben tek gelirim buralaraTatillerde zor oluyor
Bir hafta onlarda bir hafta da bizde kalıyoruz. Bayramlar sorun oluyor anaHerkes kendi memleketine gitmek istiyor değil mi? Öyle olursa çalışmam sanırım ben tek gelirim buralara
Hayırlı geceler tatliannemHayirli geceler kizlar6♥
Nasilsin kuzum ♥Hayırlı geceler tatliannem
Arkadaşım evlendi çok yorucu ve güzel bir gündü. Sizleri merak ettim. Sen nasılsın CanımNasilsin kuzum ♥
Bende temizlik yaptim ara ara bulundum kkda herkez bugun is yaptı heral sızdı adamda gec gelcek di 6bucuda uyuya kaldim 9bucukda kalktim okadar yorulmusum yani uyku yok simdide:).Arkadaşım evlendi çok yorucu ve güzel bir gündü. Sizleri merak ettim. Sen nasılsın Canım❤
Konulara yorum yaz ben öyle yapıyorumBende temizlik yaptim ara ara bulundum kkda herkez bugun is yaptı heral sızdı adamda gec gelcek di 6bucuda uyuya kaldim 9bucukda kalktim okadar yorulmusum yani uyku yok simdide:).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?