Eh doğduğun değil doyduğun yer demişler. Bizim memleketime yerleşme gibi bir ihtimalimiz yok. Yani çok çok düşük bir ihtimal diyeyim. Bizim oralar güzeldir. İnsan çabuk alışır
Öyle valla. Hakkımızda hayırlısı olsun nerde olduğumuzun önemi yok. Gitsem bile bir ayağım hep burada olacak tüm ailem burada

Öyle valla. Hakkımızda hayırlısı olsun nerde olduğumuzun önemi yok. Gitsem bile bir ayağım hep burada olacak tüm ailem burada
Tabi canım bütünüyle kopmak diye bir şey yok benim de ailem hep memlekette. Eşim başka şehirli. Oturduğumuz yer apayrı.

Arkadaşım evlendi çok yorucu ve güzel bir gündü. Sizleri merak ettim. Sen nasılsın Canım
Bende temizlik yaptim ara ara bulundum kkda herkez bugun is yaptı heral sızdı adamda gec gelcek di 6bucuda uyuya kaldim 9bucukda kalktim okadar yorulmusum yani uyku yok simdide:).

Bende temizlik yaptim ara ara bulundum kkda herkez bugun is yaptı heral sızdı adamda gec gelcek di 6bucuda uyuya kaldim 9bucukda kalktim okadar yorulmusum yani uyku yok simdide:).
Konulara yorum yaz ben öyle yapıyorum ama bdv de çok takılma. Bir sure sonra olmayan aşk acısı çekmeye başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…