• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah be kuzum bi o konuda iyi değilim.Korkuyorum biliomusun.Aynı şeyler olursa diye.Ne kadar zaman gecti.Cözülmüo.Doktorla haftaya randevum var.Benim korkularımı yenmem icin yardım isticem.Sende kuzum varmı güzel haberler
Hic korkma güzelim. Bazı şeyler elimizde değildir. Yapabileceğim bir şey yoksa o zaman Rabbime bırakıp tevekkül etmemiz gerekir. Yapabileceğim bir şey varsa da canımı dişime takip elimizden geleni yaparız 🌺 sen sabret ödülü çok güzel çünkü ❤💕

Hoş buldum bitanem.Uzun zamandır giremedim ya.Eşim askerden geldi.Kapandık sanal aleme😊Sen nasılsın bebegim özledim seni
Haydi gözünüzaydin olsun, Allah beraberliğinizi daim eylesin.. 💑
Boncuğum iyi geceler 😘
Çıkartma gonlunden beni olurmu:)
Hiç çıkartır miyim seni!! Tatlışım.. 😍😍😘😘
gözün aydın canım benim Rabbim uzun ayrılıklar vermesin kuzum
Sen de hosgeldin madamim 😘 iyi geceler 🌙..

Eşim oynatmaz ki 🤣 ben de alıştım artık oturuyorum uslu uslu unuttum oynamayı desem yeridir 🤣 oğluna kız arayan teyzeler gibi güzel kızları kestim 🤣🤣
ahaha kıskançlık iste ben bekarken babam oynatmazdi evliyken usluca oynuyom simarmak yok ahahha
Ah be kuzum bi o konuda iyi değilim.Korkuyorum biliomusun.Aynı şeyler olursa diye.Ne kadar zaman gecti.Cözülmüo.Doktorla haftaya randevum var.Benim korkularımı yenmem icin yardım isticem.Sende kuzum varmı güzel haberler
Allahım inşallah o korkularini yenecek güç verir ama sana tavsiyem düşugun sebebini arastir saglikli gebelik olsun ben önceden yapmadığıma pismanim genetige git rahim baktır kanlara bak sperm me bak saglikla karar ver. Bende esinle benim kan sonucu bekliyom kuzum genetikde.

Sen nasılsın boncum:)
Ben de iyiyim çok şükür düğünden geldim. Yorgunum biraz bakınıp gülüp çıkacağım 😁 bu sürede çok komik şeyler oluyor. Ve ben burada gerçekten çok şey öğreniyorum. Yanlış yaptığım çok davranış var. ❤💕🌺

Back
X