- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.748
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #42.081
Cabaliyorsun nicke ahahah bulacam diyorsun yaniBence gayet güzel ama bilemedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cabaliyorsun nicke ahahah bulacam diyorsun yaniBence gayet güzel ama bilemedim![]()
Aynen görev bildimCabaliyorsun nicke ahahah bulacam diyorsun yaniBlue_Peri kararli takacak sana bir isim:)))
Yoğurtlu köfte yaptım bitanemIsler yok az bulasik var yikiycam yemek vardi keyif ettim bugün ne yemegi yaptın balım
Ooo aslanım annem seni de gördüm burda ne iyi oldu nasılsın iyimisinTunaydin fistik hatunummm![]()
zor bir görev begenmiyor bisis.:)Aynen görev bildim![]()
bende sunarim arada sana ahahah
Yikadim balasıkları geldim bende neler yaptin funduk kurdum napıyor bakim.Yoğurtlu köfte yaptım bitanemoh ne guzel bnde bulaşıklar vs yıkayıp keyif catasim var
![]()
Özlüyorum bende onu girmiyor pek.Ooo aslanım annem seni de gördüm burda ne iyi oldu nasılsın iyimisin![]()
Uyuyor teyzesi şükür ağlayıp duruyor uyku düzeni bozuldu bu ara evde duramadim evleri yadorgadi uyumadı evde de huysuzlastizor bir görev begenmiyor bisis.:)
Yikadim balasıkları geldim bende neler yaptin funduk kurdum napıyor bakim.
Evet bnde bayadir görmüyorum diyorumÖzlüyorum bende onu girmiyor pek.
Eşimi bekliyorum ya sayım başladı ya
Dopru diyonzor bir görev begenmiyor bisis.:)
Yikadim balasıkları geldim bende neler yaptin funduk kurdum napıyor bakim.
insallah duzelir kuzim hayal ediyomda sürekli aglayip susturamk hayal edemedim :) kolay gelsin balimUyuyor teyzesi şükür ağlayıp duruyor uyku düzeni bozuldu bu ara evde duramadim evleri yadorgadi uyumadı evde de huysuzlasti![]()
yogun galiba :)Evet bnde bayadir görmüyorum diyorum![]()
Eşimi bekliyorum ya sayım başladı yasizler napiyonuz☺
hayırlısı olsun bnde izliyorum heyecan yaptim![]()
Bende bulasik yikadim az vardi tezgahda sabahdan kalan esim çalışıyor dolaniyom evde tek basima durmadan ahahaEşimi bekliyorum ya sayım başladı yasizler napiyonuz☺
Hayırlısı olsun inşallah ya heyecan yapıyorum sayım başlayıncaEşimi bekliyorum ya sayım başladı yasizler napiyonuz☺
Kolay gelsin annişBende bulasik yikadim az vardi tezgahda sabahdan kalan esim çalışıyor dolaniyom evde tek basima durmadan ahaha
Ev temiz olunca bnde boş boş gezerim sıkılırim markete falan giderim cip vs alır keyf yaparim şimdi de keyif yapasim varBende bulasik yikadim az vardi tezgahda sabahdan kalan esim çalışıyor dolaniyom evde tek basima durmadan ahaha