- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #43.341
Aman kız işler bitti makinayı bekliyorum bulaşıkları bosaltacahim sen napiyonevet cnm sen napiyon bakim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman kız işler bitti makinayı bekliyorum bulaşıkları bosaltacahim sen napiyonevet cnm sen napiyon bakim
hicc ugrasamam valaneyse olan oldu şimdik şifalı bitkiler içme zamanı![]()
Aynn kuzum yandık biz bni görenlerde iyi günün diyolarValla öyleçekeceğiniz var bunlardan
![]()
Öyle canım tedbirli olmakta fayda var çocuk bilmez kiAmin cnm iste oyuzden satayim dedim akvaryum buyuk baya cunku nebilim seytan isi duser müser
öp ama gülme![]()
aynen cnm sen nasilsin nasil gidiyorÖyle canım tedbirli olmakta fayda var çocuk bilmez ki
Bak bak laflara bak öperim bni deli etme o koca silikon dudagimla
muahhh öptüm ozaman kuzum
gelecekti. Korkarsın diye gülmeyi verdimm
![]()
Neyim var dişlerim altın kaplamaahaha allah razı olsunrüyama felan girerdi mazallah
D:
İyiyim kuzum annemdeyim yiğenim üstüme atılıyor annem alma diyor ama içim gidiyoraynen cnm sen nasilsin nasil gidiyor
napim kiz wcye zor gidyom bide özel caymi yapcamtam dayaklık bu kız![]()
Neyim var dişlerim altın kaplama![]()
o öpüsle tüm yüzüm selik olur öpme istememBak bak laflara bak öperim bni deli etme o koca silikon dudagimla![]()
İyiyim kuzum annemdeyim yiğenim üstüme atılıyor annem alma diyor ama içim gidiyor![]()
napim kiz wcye zor gidyom bide özel caymi yapcam
şey kuzum senin günün gecmisdi dimi![]()
2. kezzzAhaha onlar ne düştü öndekir kenarda vardış varmı kiiiii gıııız![]()
Ay ne güzel ikinci bebek miaynen cancağzım :)) doktora gittim cmt günü tekrar hsg çekilcemm2. kezzz