- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #43.501
Sorma canım sormaYukaridan birsey cirpanlara tam uyuz oluyorum.Cok sukur bizim üstümüzde biri yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma canım sormaYukaridan birsey cirpanlara tam uyuz oluyorum.Cok sukur bizim üstümüzde biri yok
çokta yokmuş aranızdaMalesef bende kiraciyim. Ağustosta geldik, 1 ay sonra onlar geldi
Sabret canım ne tuaf insanlar var ya hadi evliliginize sayginis yok bari konu komşuya olsunBende alt katimdakinden şikayetçiyim, delirtecek beni. Normalde üsttekinin sesi rahatsız eder ama bizde tersi.gecenin 1 inde 2 sinde kavga ediyorlar. Çocukları zaten 7/24 ağlıyor ama o nasıl ağlamak. Sanırsın kolunu kesmişler. Çocuğu dövüyorlar, kârı koca kavga ediyor. Kavgaları yola kadar taşıyor
müzik sesi hiç susmuyo zaten.
Tam bebeğimi uyutuyorum, bağırıyorlar uyanıyor. Gece sınır krizleri gecirtiyorlar. Bisey de demiyorum. Sabredeyim. Yoksa saçını başını yolacam diyorum ama nereye kadarben uyarsam ters tepecek, sonra eşimle koçası kavga edecekler diye korkuyorum.
![]()

ayy bizde o büyük anin kavusmasini bekliyoz kuzum.Evet ya bir aşk yaşayacam denk gelmiyorrrr8
yemek yapmaya gircem kuzum.Uzanıyorum canın sen![]()
aleyküm selam fistik napiyon.Hatunlarrrr selammm![]()
Hoşgeldin tatlı hatunn♥Selam herkese, mutlu günler :))
yemek yapmaya gidiyom sen:))))Aleyküm selam balım napiyon.![]()
Nasılsın caniooSelam canım
bende şimdi girip karar vercem:)Kızlar akşam memnunuzde neler varben düşünmekten bıktım da
sizden fikir çalacağım
![]()
ayyu aynen yahu yasen olmuyon ya ben tektul cevaplar veriyoz nasılsın kuşum.napıyorsun tatlıışş denk gelemedik bi türlü![]()
bende yok musatkil evler burda sukur mahallem ole. Samada gemic olsun ole dengesiz komşuları rasiz edenler oluyor ya.Kızlar yaa, sizde bas belası komşular var mı??
Öyle valla. Onlardan önce gideriz galibaçokta yokmuş aranızda![]()
Ya adamdan emin olsam anneme alttan alttan söylerim adam evli mi gerçekten benden hoşlandı mi belli deelHep bu anneler engel oluyor![]()
Ahh ahh, kavganinda bi dozu olmalı demi? Doğumdan önce batmıyordu ama şimdi çok batıyor. Kızımı uyutamiyorum, hic iş yapamiyorumSabret canım ne tuaf insanlar var ya hadi evliliginize sayginis yok bari konu komşuya olsun![]()
Öyle valla. Onlardan önce gideriz galiba
Ben buralardayimda sen colul çocuk seni göremiyom ana hatun:)
Bndeayy bizde o büyük anin kavusmasini bekliyoz kuzum.
yemek yapmaya gircem kuzum.
aleyküm selam fistik napiyon.
Hoşgeldin tatlı hatunn♥
yemek yapmaya gidiyom sen:))))
Nasılsın canioo
bende şimdi girip karar vercem:)
ayyu aynen yahu yasen olmuyon ya ben tektul cevaplar veriyoz nasılsın kuşum.
bende yok musatkil evler burda sukur mahallem ole. Samada gemic olsun ole dengesiz komşuları rasiz edenler oluyor ya.
ayy bizde o büyük anin kavusmasini bekliyoz kuzum.
Hoşgeldin tatlı hatunn♥
Nasılsın canioo
bende yok musatkil evler burda sukur mahallem ole. Samada gemic olsun ole dengesiz komşuları rasiz edenler oluyor ya.
Sen nerede oturuyorsun kuzum?ayy bizde o büyük anin kavusmasini bekliyoz kuzum.
Hoşgeldin tatlı hatunn♥
Nasılsın canioo
Aynen öyle oldu birazdaha güzel bir ev bulursunuz inşallah![]()
Aman kuzum öyle insanlardan korkulur sık dişini ev sahibine şikayet ettinizmiAhh ahh, kavganinda bi dozu olmalı demi? Doğumdan önce batmıyordu ama şimdi çok batıyor. Kızımı uyutamiyorum, hic iş yapamiyorum![]()
Etmedik kuzum, az dayanayım dedim ama En sonunda edicem galiba. Ev sahipleri de memnun değil, keşke siz tutsaydınız diyo adam.Aman kuzum öyle insanlardan korkulur sık dişini ev sahibine şikayet ettinizmi![]()
Doğru söylüyorsunYa adamdan emin olsam anneme alttan alttan söylerim adam evli mi gerçekten benden hoşlandı mi belli deel![]()
Aynen öyle oldu birazİş güç bitmiyor be kuzum
![]()
oh miss kuzum bende ispanak yada patlican yemegi yapabilirim kuzum.
ooo kaynanayi coktan ilestirdik turp gibi masallah yemek yapcam balim bende.iyiyim tatlım iş ev koşuşturuyorum sen napıyorsun nerdesinn
kaynanan nasıl oldu![]()
Kuzum ben safran bolu Karabük deyim sehir burada küçük ama musatakil oturdurgum 3katli iki katli yerler mahallem assagilara dogru apartman mustakil guzel yani mahallemde koy gibi insanlar ayni çok iyi baglilil var hepsinin.Sen nerede oturuyorsun kuzum?
Eşim müstakil ev bakıyor. Hepsi de şehirden uzak. O yüzden hiç istemiyorum![]()