• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojikmi rahatsızlığı?Geçmiş olsun
Piskolojik kuzm normalde belli olmaz anlamazsin ama görünüş olarak sinirli zaten takiyorda 4 5 sene rasizligi tekrarlamiyordu iyiydi sinirli yapısı var ama hasta olmazdi siddetlenince kotu seyler olabiliyor.

Valla bende anlamadım biz eşimle muğlada bir köye yerleşmeyi hayal ediyoruz geçen eşimin falında egeye yerleşme hayaliniz va yerleşeceksiniz bir kaç seneye dedi şok olduk
Bana da ya köyde oturuyorsunuz ya da öyle bir hayaliniz var hayalse gerçek olacak siz löy hayatını seviyorsunuz dedi yyuuhh dedim :oha::rolleyes:
Hadii kız tutar mı tutar gerçektende yerleşirsiniz belki :KK36:

Babam rasizlasmis sinir hastalığı var suan bbanemlerde annem oraya goturmus bişi olur diye sakinlestirici ilacini vermiş ler kafasina ne takti ne etti biriktirdi patladi galiba 4 5 senedir iyiydi annem gizli yemeklere koyardi ama bugun yine rasizlamis ona canim sıkıldı biraz.
Geçmiş olsun bitanem rabbim acil şifa versin neye kafasını taktı Allah bilir :( iyi olur inşallah 😪

Babam rasizlasmis sinir hastalığı var suan bbanemlerde annem oraya goturmus bişi olur diye sakinlestirici ilacini vermiş ler kafasina ne takti ne etti biriktirdi patladi galiba 4 5 senedir iyiydi annem gizli yemeklere koyardi ama bugun yine rasizlamis ona canim sıkıldı biraz.
Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim şifasını versin. Ne olduda attı içine kim bilir

Bebeğim konuya dahil oldum ama baban mi rahatsızlandı psikiyatriste göründü mü
Evet kuzum piskiyatrik sorun yok rasizligi omurluk sozofren rasizligi eskiden her sene olurdu bole takar takalr biriktirir camlar kirardi kimse zatedemezdi bu 4 5 senedir iyiydi rapor var simdi sakiblestirici ozel igne o vurunca iyi geliyo uyutuyor kafası dinleniyor vurmuslar halamlar iyi dedi dinleniyor iyiymiş

Adanayı pek bende sevmiyorum ya çok sıkıcı bir şehir hiçbir artısı yok deniz yok düzgün yayla hayatı yok hiçbişe yok
Adanayı seviyorum ama çevrem bunalttı beni çok özellikle bu çocuk mevzusu boğdu beni kaçmak istiyorum anlayacağın bide muğla çoookkkk güzelll yaa 😍❤️

Evet kuzum piskiyatrik sorun yok rasizligi omurluk sozofren rasizligi eskiden her sene olurdu bole takar takalr biriktirir camlar kirardi kimse zatedemezdi bu 4 5 senedir iyiydi rapor var simdi sakiblestirici ozel igne o vurunca iyi geliyo uyutuyor kafası dinleniyor vurmuslar halamlar iyi dedi dinleniyor iyiymiş
Benim dayım da şizofren onunda böyle atakları oluyordu dediğin gibi oda 4-5 senedir iyi bir atak geçirecek diye bizde korkuyoruz rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda toparlar canını sıkma kuzum benim

Adanayı seviyorum ama çevrem bunalttı beni çok özellikle bu çocuk mevzusu boğdu beni kaçmak istiyorum anlayacağın bide muğla çoookkkk güzelll yaa 😍
Ya tatlım çocuk yapıp ne yapacaksın allahın izniyle olur ilerde sen kocişinle bu günlerin tadını çıkar muğla gerçekten çok güzel inşallah yerleşirsiniz oraya ama burdan özletme kendini çok :KK200:

Ya tatlım çocuk yapıp ne yapacaksın allahın izniyle olur ilerde sen kocişinle bu günlerin tadını çıkar muğla gerçekten çok güzel inşallah yerleşirsiniz oraya ama burdan özletme kendini çok :KK200:
Yok yaa insan belli bir süre sonra istiyor etrafımda herkes çocuklu iki komşumun kızı ve gelini dışında bide çok seviyorum çocukları 😔
Ay kuzum keşke taşınsak taşınınca girmicemmi sanki kk'ne 😂

Yok yaa insan belli bir süre sonra istiyor etrafımda herkes çocuklu iki komşumun kızı ve gelini dışında bide çok seviyorum çocukları 😔
Ay kuzum keşke taşınsak taşınınca girmicemmi sanki kk'ne 😂
Olur tatlım olur sen çocuk çocuk diye fokuslama kendini ya bende bizim ufaklığı büyüttüğüm için anti çocuk duygusu oluştu bende. Kendimden 10 yaş küçük birini alıp 20 sene çocuk derdinden kurtulmak istiyorum 😂😂😂

Olur tatlım olur sen çocuk çocuk diye fokuslama kendini ya bende bizim ufaklığı büyüttüğüm için anti çocuk duygusu oluştu bende. Kendimden 10 yaş küçük birini alıp 20 sene çocuk derdinden kurtulmak istiyorum 😂😂😂
Yok zaten artık umudumu kestim heves geçti mi tabiiki hayır ama bilmiyorum bi umutsuzluk var ama umudumu da yitirmedim bilmiyorum yaa kafam bi tuhaf :KK14::KK43:

Yok zaten artık umudumu kestim heves geçti mi tabiiki hayır ama bilmiyorum bi umutsuzluk var ama umudumu da yitirmedim bilmiyorum yaa kafam bi tuhaf :KK14::KK43:
Tatlım bir sorun var mı sende veya eşinde çocuk için yani kist falan mi var mesela bende polikistik over var hamile kalmam sıkıntılı olur öyle bişeler var mı

Tatlım bir sorun var mı sende veya eşinde çocuk için yani kist falan mi var mesela bende polikistik over var hamile kalmam sıkıntılı olur öyle bişeler var mı
Bir zamanlar vardı pko ama yaklaşık bir senedir bitti şuan temiz adetim düzenli zaten pko engel değil gebeliğe sakın onu düşünüp stres yapma dr bana öyle dedi pko wngel değil senin stresin daha büyük engel diye o yüzden stres de yapmıyorum artık saldım çayıra mevlam kayıra diyorum 🙄 eşimde de bi sorun yok bende de kısmet değilmiş olmadı halaa

Back
X