• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynen canım şuan ayaklarımı hissetmiyorum zaten. Minnoşu da ayağımda uyuttum yatağına kaldıracak dermanım kalmadı😭
Kuzum bnim ha gayret koy beşiğe mis gibi ayaklarını dinlendir ya da yıkan bütün yorgunlygu aliyo ☺️ canım benim hamlamasan iyi :(

Mısafırlerım vardı sımdı gittiler ölüyorum yorgunluktan.sen napıyosun balımmmmmmmm canımmmmmm💞💞💞💞
oo çok yorulmussundur canomm bende bikacgun gelen goden oluyordu:) napim ev isleri yemek derken adami bekliyomki yemek yiyek gelmedi daha.
iyi yapıyon kuzum eline sağlık :KK70:
benim citirim napiyor kiz yorumu yaptım da görmedim.
Bende gelince karışık kızartma yapım dedim daha yeni bitti oturdum yiyorum ne uğraştırıyor kız bildiğin kızartma. Sen naptın
Gecen yaptım bend eyemek yapsan daha iyi ugrastiriyor dimi ahaha ama seviyom bem latlican kirmisi biber latates biner karışık.

oo çok yorulmussundur canomm bende bikacgun gelen goden oluyordu:) napim ev isleri yemek derken adami bekliyomki yemek yiyek gelmedi daha.
benim citirim napiyor kiz yorumu yaptım da görmedim.

Gecen yaptım bend eyemek yapsan daha iyi ugrastiriyor dimi ahaha ama seviyom bem latlican kirmisi biber latates biner karışık.
Vee karnabahar ve domates sosuyla güzel oluyor baya

Kuzum bnim ha gayret koy beşiğe mis gibi ayaklarını dinlendir ya da yıkan bütün yorgunlygu aliyo ☺ canım benim hamlamasan iyi :KK43:
Vallahi kızı yatağa kaldırsam hemen kendimi de yatağa Atacam da kalkan yokkkk😱😱😱 duşa giremem eşim gece çalışıyor kız uyanır

Ah kuzum ya ayakta sallamakta zor pusette yada hamakta denedin mi canım böyle derman mı kalır 😔
Ya normalde çok zorlamıyor ama bugün yorulunca bi de yediğim kokoreç in kalorisi kalmasın diye eve yürğyrierek geldim iyice Pert oldum valla☹☹

bende netten bakarak yapiyom kuzum kimse yik ogretcek bıraktım bu ara ama yalacam yine. Iyi olmus ama.

Hoşgeldin balkaymakk.
Hoş bulduk neler yapıyorsunuz canlar 😍 biz patatesimle evde tek basinayiz. Sıpa elimdeki çayı bittin bittin diye aldı çay icemedim ☹️ babası da arkadaşıyla buluşmaya gitti biraz keyif yaparım dedim dana izin vermedi 🙄🙄

Küçük cadım uyudu, büyüğü hala ayakta çizgi film izliyor.
Bu cocuklar iyice ele geçiriyor herşeyi vallahi😭😭

iste yeterki kuzum benim annem yok basimda buyugum yok kendi kendime ogrene sora internetten baka baka ogrendim eminim sende yaparsin 😚😘😚
İnsallah kuzum tam öğrendim dedim hamileydim bulantı başladı şimdi de çocuk dan elime alıp deneyemiyum kuzum bnim masallah sana 😍♥️♥️😘😘😘 bu arada profilini yerim ya 😂😍😍😍♥️

Back
X