• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüğe bakma benim eşimde takmaz yüzük 😂 ama evli değil gibi duruyor tutup annenle senin hakkında bu kadar rahat konuşmaz hayır bide sen teksin diye beklemiş olmasını hiç anlatamaz bune münasebet derler adama 😂
Ay dimi aynen kız gelmedi ama bugün hala bekliyorum melül melül

Ayy şuan hiç halim yok yemin ederim ne yazdığımı ne konuştuğumu bilmiyorum 🙊😂
Dinlen balım yorulduysan ay bende dün gece anneme içim el vermedi yemek götürdüm 2 ye kadar kaldık kapattık geldik uyudum 6.45 te geri kalktım 2 sınava girdim hala marketteyim bende perte ayıracam kendimi 😂😂😂

Dinlen balım yorulduysan ay bende dün gece anneme içim el vermedi yemek götürdüm 2 ye kadar kaldık kapattık geldik uyudum 6.45 te geri kalktım 2 sınava girdim hala marketteyim bende perte ayıracam kendimi 😂😂😂
Hala ayakta mısın 😂 naptı geldi mi seninkisi 😁

Olabilir bi ben gidemedim mk 7 senedir 🙊
Çok yorma kendini canım hasta olma sonra
Ben bugün 2. Sınava girmeden gittim babamla çok sıkıcı kız hiçbişe yok eğlenceli bir iki dans gösterisi etrafta yemekler çiçekten taçlar bu kadar yarım saat dayanamadım arabaya geçtim bide ateş gibiydiii

Ben bugün 2. Sınava girmeden gittim babamla çok sıkıcı kız hiçbişe yok eğlenceli bir iki dans gösterisi etrafta yemekler çiçekten taçlar bu kadar yarım saat dayanamadım arabaya geçtim bide ateş gibiydiii
Vallaa hadi bee demekki çok abartılıyor gitmedim bişe de kaybetmemişim demek 😂

Vallaa hadi bee demekki çok abartılıyor gitmedim bişe de kaybetmemişim demek 😂
Kızzz yoook hiçbirşey babam istedi diye gezdim bende yarım saat piştim resmen alev alacaktım 😂😂
Bu arada farkettim ben galiba emreye baya kaptırdım kendimi. 2 gündür bi çocuk var uzun boylu yakışıklı işi gücü var daha genç. Bana ilgisi olduğunu annem bile farketmiş gelmezdi bu çocuk fazla 2 gündür günde 4-5 defa gelmeye başladı diyor benim hiç umurumda olmadı varsa yoksa emreeee:halay:

Kızzz yoook hiçbirşey babam istedi diye gezdim bende yarım saat piştim resmen alev alacaktım 😂😂
Bu arada farkettim ben galiba emreye baya kaptırdım kendimi. 2 gündür bi çocuk var uzun boylu yakışıklı işi gücü var daha genç. Bana ilgisi olduğunu annem bile farketmiş gelmezdi bu çocuk fazla 2 gündür günde 4-5 defa gelmeye başladı diyor benim hiç umurumda olmadı varsa yoksa emreeee:halay:
Yanii aşıksıııınn sen aşıksın arkadaaşşş 😂

Back
X