- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.875
- 308
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.201
Aynen canim ....dogma buyume yani❤❤
bende 16 senedir avrupa yakasindayim![]()
Bende bekarken Avruyadaydim Anadoluya gelin geldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim ....dogma buyume yani❤❤
bende 16 senedir avrupa yakasindayim![]()
olsun cnm cok uzaga gitmemisin bnde evlenince 1 semt uzaga tasindim 15 dklik yol arbayla. esimle evlerimiz krsilikliydi cumartesi anneme pazar kaynanamlara gidyom:// mecburr ora gidyon bura gelmyon olmasin diyeAynen canim ....
Bende bekarken Avruyadaydim Anadoluya gelin geldim![]()
Ülserim var kuzum hamilelik mideme vurmaya başladıKuzum hayırdır hastalandın mi? Neyin var?
Çok faydası olmadı kuzum doktora geldik ama kendi doktorum olmadığı için ilaç yazmadı şimdilik muayene ve kan tahlili yaptı beta 920 ye çıkmış bu bebe hızlı mı büyüyor bana mı öyle geliyorOnu bilmiyorum canım neyse ye inşallah fayda eder balım benim.
920ni 9.binmi cnm benim 5.haftamda 5 binlerdeydi. gecmis olsun bu arada nasilsin simdiÇok faydası olmadı kuzum doktora geldik ama kendi doktorum olmadığı için ilaç yazmadı şimdilik muayene ve kan tahlili yaptı beta 920 ye çıkmış bu bebe hızlı mı büyüyor bana mı öyle geliyor![]()
Hmm güzelmiş hayırlı oşsun canım
Hadiyaa kıyamam Kuzum benim şimdi nasılsınÇok faydası olmadı kuzum doktora geldik ama kendi doktorum olmadığı için ilaç yazmadı şimdilik muayene ve kan tahlili yaptı beta 920 ye çıkmış bu bebe hızlı mı büyüyor bana mı öyle geliyor![]()
saol cnmHmm güzelmiş hayırlı oşsun canım ❤akşam giremedim daha yeni giriyorum![]()
Daha iyiyim kuzum şuan açımmm sadece920ni 9.binmi cnm benim 5.haftamda 5 binlerdeydi. gecmis olsun bu arada nasilsin simdi
Acildeki doktor normal dedi kuzum daha öncede olmuştu bana doktorum da o zaman normal dedi artarsa söyleyecemHadiyaa kıyamam Kuzum benim şimdi nasılsın. Doktora bir sorsaydın Kuzum nolmalmi diye
hadi insallah kuzum hayirlisi olsun❤Daha iyiyim kuzum şuan açımmm sadecebenimkinin haftası azıcık karışık bi tanem ya anca keseyi görünce anlarız. Benim pazartesi günü ilk 31 çıktı sonra hep 3 kat arttı ondan hızlı büyüyor dedim
![]()
Kız gezsin çocuk deli sananeTulparr az önce ben gelmeden dükkana gelmiş baya sohbet etmiş annemle. Arkadaşlarla deli gibi eğlendik dün demiş ben demedim mi gitti diye kimle gitti acaba
Bok var geziyor akşam ne haltlar yedi acaba bak ben ne güzel ailemle gündüz gidiyorum dünde benim babamın oğlu ordaydı üvey abim onuda ellemiş bi erkek ortam düzgün mü sanki ay gerildimKız gezsin çocuk deli sanane![]()
Ellemiş derkenBok var geziyor akşam ne haltlar yedi acaba bak ben ne güzel ailemle gündüz gidiyorum dünde benim babamın oğlu ordaydı üvey abim onuda ellemiş bi erkek ortam düzgün mü sanki ay gerildim![]()
Valla bildiğin ellemiş kan çıkaracakmış bilmem naparım festivalini dükkana geçiyorum ben demişEllemiş derkenkız erkekleri durduramazsın özellikle bekarları benim kardeşim ben gidiyom der çıkar lan nereye gidiyon hayırdır dediğimizde arkadaşlar parktaymış vs gidiyorum der çıkar durdurabilene aşk olsun
![]()
Valla bildiğin ellemiş kan çıkaracakmış bilmem naparım festivalini dükkana geçiyorum ben demişgezsinler gezsinler sonra böyle parmak atarlar onlara
![]()
Emre beye birşey olmamış amaa eğlenmiş çılgınlar gibi artık naptıysaaaaAy ben şokk
yok artık kadınları geçti erkeklere de dadandı sapıklar
![]()
Manyak yaa emre çirkin mi