• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok faydası olmadı kuzum doktora geldik ama kendi doktorum olmadığı için ilaç yazmadı şimdilik muayene ve kan tahlili yaptı beta 920 ye çıkmış bu bebe hızlı mı büyüyor bana mı öyle geliyor 😳
Hadiyaa kıyamam Kuzum benim şimdi nasılsın :(. Doktora bir sorsaydın Kuzum nolmalmi diye

920ni 9.binmi cnm benim 5.haftamda 5 binlerdeydi. gecmis olsun bu arada nasilsin simdi
Daha iyiyim kuzum şuan açımmm sadece 🙄benimkinin haftası azıcık karışık bi tanem ya anca keseyi görünce anlarız. Benim pazartesi günü ilk 31 çıktı sonra hep 3 kat arttı ondan hızlı büyüyor dedim 😁

Tulparr Tulparr az önce ben gelmeden dükkana gelmiş baya sohbet etmiş annemle. Arkadaşlarla deli gibi eğlendik dün demiş ben demedim mi gitti diye kimle gitti acaba

Bok var geziyor akşam ne haltlar yedi acaba bak ben ne güzel ailemle gündüz gidiyorum dünde benim babamın oğlu ordaydı üvey abim onuda ellemiş bi erkek ortam düzgün mü sanki ay gerildim 🤣🤣
Ellemiş derken 😱 kız erkekleri durduramazsın özellikle bekarları benim kardeşim ben gidiyom der çıkar lan nereye gidiyon hayırdır dediğimizde arkadaşlar parktaymış vs gidiyorum der çıkar durdurabilene aşk olsun 😂

Ellemiş derken 😱 kız erkekleri durduramazsın özellikle bekarları benim kardeşim ben gidiyom der çıkar lan nereye gidiyon hayırdır dediğimizde arkadaşlar parktaymış vs gidiyorum der çıkar durdurabilene aşk olsun 😂
Valla bildiğin ellemiş kan çıkaracakmış bilmem naparım festivalini dükkana geçiyorum ben demiş 😂😂😂 gezsinler gezsinler sonra böyle parmak atarlar onlara 😂😂😂😂

Back
X