- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.501
evet canım bnde bu kervana katılayım dedim heheŞapşal tombik yanakkime baksam profil resmi değiştiriyor onun için dedim kuzum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bnde bu kervana katılayım dedim heheŞapşal tombik yanakkime baksam profil resmi değiştiriyor onun için dedim kuzum
![]()
pisman oldum almadigima komsum gitckmis kirmizi rengi varsa al dedim bakalim
vala patates icin dolusmuslar sokta kavga ediyolardi ay cok komikti![]()
gunaydin kuzum aldim aksam 8 bucukta gitim kirmizisini aldimbncede çok komik yagünaydın canım alabildin mi çantayı
gunaydin kuzum aldim aksam 8 bucukta gitim kirmizisini aldim![]()
dur foto atimooo hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan nasıl çok güzel dimi :))

Kızlar günaydın nasılsınız napiyonuz![]()
dur foto atim![]()
atim cnm bak bakematda canlı canlı görelimmbalbocunun alışveriş maxeraları
![]()
Geldim knkamkankacım nerelerdesin dün yoktun![]()
Güle güle kullan kuzum en sevdiğim renk
evet anne bebek cantasi kuzumGüle güle kullan kuzum en sevdiğim renkbide büyümükmüs
![]()
Evet kuzum bende siyah aldım eski zamanlardaki gibi yeni gelin canlar takmayı özledim balbocumevet anne bebek cantasi kuzum![]()
eski zmanlardaki gibi nasii kizEvet kuzum bende siyah aldım eski zamanlardaki gibi yeni gelin canlar takmayı özledim balbocum![]()
Hani kol çantamız el tantamiz vardı cici cicieski zmanlardaki gibi nasii kiz![]()
hatirlayamadimmmHani kol çantamız el tantamiz vardı cici cicionları özledim
![]()
Canım bunları özledim diyorum çocuk olunca spor takiyoz ya abiye olanları özledim diyomhatirlayamadimmm![]()