- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #45.081
Hahahah ilahi kızzzOy kuzum öyle hissetmişsin özür dilerim canımın cineriherifi bekliyom abur cubur alacak yiyecem ve şisecem
![]()
sen napiyonn bakım
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah ilahi kızzzOy kuzum öyle hissetmişsin özür dilerim canımın cineriherifi bekliyom abur cubur alacak yiyecem ve şisecem
![]()
sen napiyonn bakım
![]()
![]()
babam rahatsiz belki ablam gelirkim geliyoo![]()
Niye begenmedin kuzum resmini atabilirsin bakalım neyini beğenmedin merak ettimHahahah ilahi kızzzbende avm ye gittim öyle bir yağmur yedimki bugün inşallah hastalanmam ayakkabi aldim ama icime sinmedi geri iade edecem heralde. Sonrada arkadaşım geldi izin günüydü bugün o gitti bende kk gireyim dedimm ❤
Aslında mağazadan pantolonla bluz aldım canım normalde baya kararsizim gezinirim bakarım öyle alırım ilk denemede almıştım ablam beğenmedi hiç bende takıntı yaptım onları götürdüm istediğim gibi pantolon bulamayınca sneaker tarzi bir ayakkabı aldım ay eve geldim dedim ben bunu niye almışım dur atarim şimdiNiye begenmedin kuzum resmini atabilirsin bakalım neyini beğenmedin merak ettimbnde mağazada beğenirim eve gelince iade edeceğim derim
![]()
Aynen öyle canım.Zaten hep bu işler güçler bağlıyo elimizi ayağımızıamiin inşallah
![]()
Ama çok güzel kuzum bnim tarzım yani
TKiz odaya gitmeye üşendim ayakkabı bu canım![]()
Ahaha kız bni anlattın saatlerce gezerim en son ilk baktığım kıyafetler den birini alırım benimle alışverişe gitmek istemez kimseAslında mağazadan pantolonla bluz aldım canım normalde baya kararsizim gezinirim bakarım öyle alırım ilk denemede almıştım ablam beğenmedi hiç bende takıntı yaptım onları götürdüm istediğim gibi pantolon bulamayınca sneaker tarzi bir ayakkabı aldım ay eve geldim dedim ben bunu niye almışım dur atarim şimdi![]()
Güzelmi cidden bilemedim valla ya. Krem rengi pantolon almak istedim ay sanki hiçbir şey yakışmadı bana bacaklarım kalın bir garip oldu sanki sinir oldum millet ne bacaklarla neler giyiyor benAma çok güzel kuzum bnim tarzım yaniiçin rahat etsin iade et tabi ama çok güzel tek sıkıntı her kıyafet altına gitmez yoksa gayet hoş
![]()
AhahaGüzelmi cidden bilemedim valla ya. Krem rengi pantolon almak istedim ay sanki hiçbir şey yakışmadı bana bacaklarım kalın bir garip oldu sanki sinir oldum millet ne bacaklarla neler giyiyor ben![]()
Valla bakayım inşallah pilim bitmez de döktürürümDikkat et kuzum sen ya Allah kolaylık versin bide akşam döktüreceksin![]()
Aynen yazın güzel olur dedim iste amaa hahahah düşüneyim o zaman ben tekrarAhaha. Bu senenin modası oldu bej rengi krem rengi güzel ayakkabı ya bn istemem değiştirmeni
demeden edemedim gi
![]()
![]()
Bncede düşün sonra pişman olup geri alimaAynen yazın güzel olur dedim iste amaa hahahah düşüneyim o zaman ben tekrar![]()
Allah razı olsun canımAllahim "OL" dedi çünkü, insAllah bu sefer sonuna kadar sağlıkla "OL" der Rabbim, gercekten cok sevindim canim, benzer seyler yasayinca insan kendi gibi seviniyor
![]()

Teşekkürler canımtabiki canım ara ara sohbet aralarında sorarsanız bakarım bile :) zatn burdayız haberleşiriz![]()
Ayy düşünmen yeter ya yemiş kadar oldumÇok mu seversin kuzum al bir tabak yollayimbu kisira bnzemiyir ama olsun
çay iyidir de gezmek daha iyidir sen naoacajsin kuzum yemeğe
![]()
. İyilik sağlık canım işte uğraşıyorum kızın doğum günü vardi. Gezme sözü vermiştim bir güzel gezdik şimdi de 23 nisan alışverişi için kosturuyoruz bizde kosrurmaca bitmez. Sen nasılsın yoksun kaç zamandır-Adel- @imzaben T Tatlianne20 @Reyyan__ S Seda2012Emre
balbocuuu @minik kalp0753 @mahperi hatun
AnneAslan @-Mihrimah
Eliifm
@ME118 @kahvesevmemben canlar nasılsınız sesiniz cikmiyo♥